Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Convertizor Inalta Frecventa Trifazic, un produs Technoflex. Convertizorul de inalta frecventa din gama de vibratoare interne este un dispozitiv eficient si usor de utilizat. Este echipat cu magneti permanenti, ceea ce inseamna ca nu necesita intretinere si asigura o tensiune de iesire stabila pe toata durata sa de viata.

Are doua iesiri si poate fi conectat la orice tip de transmisii cu acelasi voltaj. Este prevazut cu doua prize cu o capacitate de 30 A fiecare, ceea ce inseamna ca poate alimenta cu energie doua dispozitive de pana la 2 kVA simultan.

Convertizorul are o intrare de 400 V si 3 faze, cu o frecventa de 50 Hz, iar iesirea este de 42 V si 3 faze, cu o frecventa de 200 Hz. Aceasta frecventa ridicata permite utilizarea eficienta a vibratoarelor interne in diferite aplicatii, cum ar fi compactarea betonului.

Este protejat de o carcasa de poliamida rosie rezistenta, care il protejeaza de factorii externi si asigura durabilitatea in timp. De asemenea, carcasa permite demontarea convertizorului fara riscul demagnetizarii, ceea ce faciliteaza intretinerea si reparatiile.

Convertizorul de inalta frecventa este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa utilizeze vibratoare interne in diverse aplicatii. Fiind complet fara intretinere, avand o tensiune de iesire stabila si fiind usor de utilizat, acest convertizor ofera o solutie eficienta si durabila. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Motor Vibratoare Pendulare
Motor Vibratoare Pendulare

Motorul pentru vibratoare pendulare din gama de vibratoare interne Technoflex este un motor asincron, ceea ce il face mai fiabil si mai economic. Acesta nu are perii, ceea ce contribuie la o viata lunga a motorului..
Motor Vibrator Beton
Motor Vibrator Beton

Fiabilitatea acestui echipament este una dintre cele mai remarcabile caracteristici. In plus, costurile de intretinere sunt reduse, ceea ce face ca acest vibrator Sangla sa fie o alegere buna pentru constructii.
Vibrator Extern Trifazic
Vibrator Extern Trifazic

Cu o forta centrifuga de 125 FC kg, vibratorul este capabil sa genereze o forta intensa de vibrare, asigurand o distributie uniforma a materialelor in timpul proceselor de compactare sau mixare. Aceasta.
Motor Vibrator Benzina
Motor Vibrator Benzina

Motorul vibrator este echipat cu un benzina Honda, avand o putere de 5,5 CP. Este un motor asamblat in Spania si este compatibil cu transmisiile RABBIT. Acest motor este ideal pentru cei care au nevoie.
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Convertizorul are doua iesiri cu tensiunea de 42 V si frecventa de 200 Hz. Aceasta configuratie permite alimentarea vibratoarelor interne cu o tensiune si frecventa constanta, asigurand astfel o performanta.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Fierastraul este alimentat la o tensiune de 230 Volt ?i are o putere motor de 750 W. Viteza motorului este de 1400 rpm, iar diametrul rolei este de 305 mm. Viteza de taiere poate fi reglata intre 300 si 800 m/min...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.