Ciocan Demolator

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Ciocan Demolator, un produs Makita. Caracteristicile ciocanului demolator includ functia Soft Start, care permite pornirea lenta a masinii pentru a proteja atat masina in sine, cat si reteaua electrica. Ciocanul are un maner cauciucat moale, care ofera o prindere sigura si confortabila. Imbunatatirea intrerupatorului asigura o durabilitate inalta a ciocanului.

Ciocanul are o putere absorbita de 2000 W si o frecventa a batailor de 870/min. Tipul de prindere este de 28,6 mm Hex. Energia de impact, conform standardelor EPTA, este de 68 J. Setul de livrare include o dalta spit de 400 mm si o cheie imbus.

Alte caracteristici includ functia Soft Start si un maner moale pentru o utilizare mai usoara si confortabila. Nivelul presiunii acustice este de 84 dB(A), iar nivelul puterii sonore este de 104 dB(A). Nivelul de vibratii este de 14 m/s2. Greutatea ciocanului, conform standardelor EPTA, este de 30,1 Kg, iar dimensiunile sunt de 843 x 210 x 608 mm. Categoria Ciocane Rotopercutoare Demolatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Limitatorul de cuplu este o caracteristica de siguranta care opreste automat functionarea masinii in momentul in care intampina rezistenta excesiva, cum ar fi intalnirea cu un obiect solid sau armatura...
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este echipamentul ideal pentru demolarea zidurilor si a structurilor solide. Cu o putere absorbita de 1300 W, acest ciocan demolator ofera o forta impresionanta de percutie de 17,2J..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul cu ulei cu doi cilindri este un echipament puternic si rezistent, perfect pentru utilizarea in domeniile reparatiilor auto si a constructiilor. Cu caracteristici precum coolerul marit pentru..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, reducand astfel vibratiile masinii in timpul pauzelor de lucru. Ciocanul demolator este adecvat pentru dalti SDS-MAX,..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o alegere excelenta pentru cei care cauta unelte puternice si fiabile pentru lucrari de constructii si renovari. Cu caracteristicile sale avansate si performantele ridicate,..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Acest fierastrau circular de masa este echipat cu o functie de soft start, care asigura o pornire lenta a masinii pentru a proteja atat masina, cat si reteaua electrica. De asemenea, are si o frana de..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.