Compresor Ulei Doi Cilindrii

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Compresor Ulei Doi Cilindrii, un produs Güde. Compresorul cu ulei cu doi cilindri este un echipament robust, ideal pentru utilizarea in domeniul reparatiilor auto si pe santiere de constructii datorita rezistentei sale la conditii grele de munca. Acest compresor este realizat integral din aluminiu turnat, ceea ce ii confera o rezistenta si durabilitate sporita in timp. De asemenea, dispune de doua picioare cu suporti din cauciuc si roti de transport, facilitand astfel transportul intre diferite locatii de lucru.

Compresorul este echipat cu un cooler mare, care asigura dissiparea optima a caldurii si o circulatie eficienta a aerului, prevenind supra-incalzirea echipamentului. Aceasta caracteristica este foarte importanta in cazul unei utilizari intensive sau indelungate.

Cu o putere de 3000 W si o capacitate a rezervorului de 100 L, acest compresor poate functiona la o presiune maxima de lucru de 10 bari. Conexiunile compresorului sunt de tip 3 DL, ceea ce permite controlul presiunii cu ajutorul unui reductor de presiune. Comutatorul de presiune tip Condor realizat in Germania asigura functionarea optima a compresorului si monitorizarea presiunii.

Compresorul este dotat cu o valva de siguranta testata TUV, pentru a asigura siguranta utilizatorului. Furtunul rezervorului de tip DL si conducta de presiune realizata din cupru cu supapa faciliteaza livrarea aerului comprimat.

Compresorul cu ulei cu doi cilindri este un echipament puternic si rezistent, perfect pentru utilizarea in domeniile reparatiilor auto si a constructiilor. Cu caracteristici precum coolerul marit pentru disiparea optima a caldurii si suporturile din cauciuc si rotile de transport, acest compresor se remarca prin durabilitate si portabilitate. Categoria Compresoare Aer Profesionale.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Un alt aspect util al acestui fierastrau este linia laser pentru ghidarea operatiei de taiere. Aceasta permite o precizie maxima in taiere, intrucat se poate urmari cu usurinta linia de taiere marcata de laser...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are o putere absorbita de 1100 de wati. Turatia in gol variaza intre 250 si 500 de rotatii pe minut, iar numarul loviturilor pe minut este cuprins intre 1450 si 2900. Capacitatea..
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Fierastraul circular dispune, de asemenea, de o viteza constanta controlata electronic, ceea ce va ofera o turatie constanta si o putere optima de taiere in timpul utilizarii...
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor are o capacitate de gaurire maxima de 35 mm in beton si de 90 mm cu coroana. Cu o energie de impact de 6,3 J, este potrivit pentru aplicatii mai grele in constructii...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul are o putere absorbita de 2000 W si o frecventa a batailor de 870/min. Tipul de prindere este de 28,6 mm Hex. Energia de impact, conform standardelor EPTA, este de 68 J. Setul de livrare include..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Setul de livrare al masinii de gaurit include un furtun adaptor pentru lichidul de racire, care permite conectarea la un rezervor de apa pentru racirea coroanei diamantate. De asemenea, este inclus un..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.