Masina Gaurit Coroana Diamantata

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Gaurit Coroana Diamantata, un produs Makita. Masina de gaurit cu coroana diamantata are o putere de 2500 W, fiind alimentata la o tensiune de 230 V si 50 Hz. Aceasta are un reductor mecanic cu 3 trepte de turatie, care permite ajustarea vitezei de gaurire in functie de nevoi.

Masina dispune de 3 trepte mecanice de viteze, ceea ce faciliteaza adaptarea la diverse aplicatii. Regulatorul de apa asigura racirea corespunzatoare a coroanei diamantate pentru a preveni supra-incalzirea.

O caracteristica importanta este protectia impotriva suprasarcinii. In cazul in care ambreiajul patineaza, masina se va decupla automat pentru a preveni deteriorarea coroanei diamantate sau a motorului. De asemenea, exista o lampa de avertizare care indica supra-incarcarea in sarcina, astfel incat operatorul sa poata interveni in timp util.

Setul de livrare al masinii de gaurit include un furtun adaptor pentru lichidul de racire, care permite conectarea la un rezervor de apa pentru racirea coroanei diamantate. De asemenea, este inclus un maner lateral pentru o manevrare mai confortabila si o valiza metalica pentru transport si depozitare usoara.

Datele tehnice ale masinii de gaurit includ un diametru portscula de M18 si un diametru de gat de prindere de 53 mm. Capacitatea maxima de gaurire in beton cu o carota diamantata este de 230 mm. Greutatea masinii, conform standardelor EPTA, este de 11.2 Kg. Categoria Bormasini Masini Gaurit.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Masina de debitat zidarie este o masina de taiat profesionala cu o putere absorbita de 2.400 W. Este echipata cu un disc de taiere cu un diametru de 305 mm si o adancime de taiere de 100 mm. Aceasta dispune..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Acest aparat este dotat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un pachet de furtun, si ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru lucruri precum sarma de sudura, electrozi sau alte unelte necesare, facandu-l..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Controlul electronic al turatiei este o caracteristica utila, deoarece permite utilizatorului sa selecteze viteza optima de lucru in functie de materialul pe care il lucreaza. Acest lucru ajuta la evitarea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.