Motor Vibratoare Pendulare

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Motor Vibratoare Pendulare, un produs Technoflex. Motorul pentru vibratoare pendulare din gama de vibratoare interne Technoflex este un motor asincron, ceea ce il face mai fiabil si mai economic. Acesta nu are perii, ceea ce contribuie la o viata lunga a motorului.

Motorul beneficiaza de o protectie aditionala sub forma unei bare metalice cu baza balansabila, care ii confera o buna flexibilitate in timpul lucrarilor. Cuplajul motorului este de tip gheara, ceea ce il face extrem de rezistent. Mai mult, motorul este prevazut cu un sistem de siguranta impotriva rotirii in directia gresita, pentru a preveni eventualele probleme sau accidente.

Racirea motorului se realizeaza cu aer, asigurand astfel o functionare eficienta si protejandu-l de supraincalzire. Motorul pentru vibratoare pendulare este disponibil in doua variante de tensiune: monofazica la 230V 50Hz sau trifazica la 230/400V/50Hz. Ambele variante au o viteza de rotatie de 3.000rpm si o greutate de 20 Kg. Aceste caractristici fac motorul ideal pentru utilizarea in vibratoarele interne din gama Technoflex. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Vibrator Extern Trifazic
Vibrator Extern Trifazic

Cu o forta centrifuga de 125 FC kg, vibratorul este capabil sa genereze o forta intensa de vibrare, asigurand o distributie uniforma a materialelor in timpul proceselor de compactare sau mixare. Aceasta.
Motor Vibrator Beton
Motor Vibrator Beton

Acesta are o putere de 2300 de wati, ceea ce il face suficient de puternic pentru a face fata oricaror tipuri de lucrari de vibrare a betonului. Motorul sau electric are o dubla izolatie pentru a oferi.
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Cu toate acestea, desi este sigur, convertizorul este si foarte fiabil, fiind conceput si construit cu tehnologii de inalta calitate. In plus, acesta are o greutate redusa in comparatie cu alte tipuri.
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

Convertizorul de inalta frecventa din gama de vibratoare interne este un dispozitiv eficient si usor de utilizat. Este echipat cu magneti permanenti, ceea ce inseamna ca nu necesita intretinere si asigura.
Motor Vibrator Benzina
Motor Vibrator Benzina

Generatia noua a vibratoarelor este in continuare puternica si eficienta, iar designul lor este mai ergonomica si compacta. De asemenea, transmisiile flexibile complete sunt disponibile la vanzare in diferite.
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina are o greutate de 3,7 kg, ceea ce o face usor de manevrat si greu de utilizat pe termen lung. Usurinta de utilizare si manevrabilitatea sunt sporite de agatatoarele de curea, care permit utilizatorului..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Aceasta masina ofera adancimi mari de frezare la o greutate redusa, ceea ce o face usor de manevrat si controlat. Reductorul si aparatoarea masinii sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, asigurand..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.