Vibrator Extern Trifazic

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Vibrator Extern Trifazic, un produs Technoflex. Vibratorul extern Trifazic 400-440V 50-60Hz din gama de vibratoare externe este un echipament puternic si eficient, conceput pentru a fi utilizat in diverse aplicatii industriale si constructii. Acesta are o viteza de rotatie de 3000 rpm la 50Hz, ceea ce permite o miscare rapida si puternica a vibratoarelor, asigurand o agitare eficienta a materialelor in care este introdus.

Cu o forta centrifuga de 125 FC kg, vibratorul este capabil sa genereze o forta intensa de vibrare, asigurand o distributie uniforma a materialelor in timpul proceselor de compactare sau mixare. Aceasta faciliteaza procesul de turnare a betonului sau de amestecare a altor materiale in diverse aplicatii.

Vibratorul extern trifazic are, de asemenea, un moment static maxim de 13,24 kg/mm, acest lucru insemnand ca poate exercita o presiune mare asupra materialelor, ajutand la eliminarea bulelor de aer si la compactarea uniforma a acestora.

Cu o putere maxima de 125 W si o intensitate maxima de 0,27 A, vibratorul este eficient in utilizarea energiei, asigurand o functionare fara probleme si economica. Cu o greutate de 6,8 kg, acest vibrator extern trifazic este usor de manipulat si poate fi utilizat in mod convenabil in diferite aplicatii industriale si de constructii.

Este important de mentionat ca acest vibrator este destinat utilizarii in sistemele de instalare fixe si trebuie conectat la o sursa de alimentare trifazata cu tensiunea de 400-440 V la 50-60 Hz. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

Convertizorul de inalta frecventa este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa utilizeze vibratoare interne in diverse aplicatii. Fiind complet fara intretinere, avand o tensiune de iesire stabila.
Motor Vibrator Benzina
Motor Vibrator Benzina

Carcasa motorului Honda este protejata de un sasiu din fier tubular, oferindu-i o protectie suplimentara impotriva daunelor. Vibratorul de beton Rabbit este un sistem agil si comfortabil pentru vibrarea.
Motor Vibratoare Pendulare
Motor Vibratoare Pendulare

Motorul beneficiaza de o protectie aditionala sub forma unei bare metalice cu baza balansabila, care ii confera o buna flexibilitate in timpul lucrarilor. Cuplajul motorului este de tip gheara, ceea ce.
Motor Vibrator Beton
Motor Vibrator Beton

Acesta are o putere de 2300 de wati, ceea ce il face suficient de puternic pentru a face fata oricaror tipuri de lucrari de vibrare a betonului. Motorul sau electric are o dubla izolatie pentru a oferi.
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Convertizorul are doua iesiri cu tensiunea de 42 V si frecventa de 200 Hz. Aceasta configuratie permite alimentarea vibratoarelor interne cu o tensiune si frecventa constanta, asigurand astfel o performanta.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Acest model este adecvat pentru utilizarea cu burghie si dalti SDS-MAX, permitand utilizatorului sa efectueze diverse lucrari de foraj si decopertare a betonului sau a altor materiale de constructie. Capacitatea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.