Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Foarfeca Electrica Gradina Li Ion, un produs Makita. Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca profesionala este ideala pentru viticultura si pomicultura, avand o autonomie impresionanta de pana la 71.000 de taieri.

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY), aceasta poate fi utilizata cu succes in conditii de praf si umiditate, fiind rezistenta si durabila.

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35 mm, oferindu-va posibilitatea de a taia crengile in functie de necesitati.

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu capacitati de 1,5; 2,0; 3,0; 4,0; 5,0 Ah.

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru cablul de alimentare care previne miscarea necontrolata sau agatarea acestuia in ramuri, limitator electronic de curent pentru protectie la suprasarcina, indicator cu LED pentru nivelul energiei din acumulator, motor puternic si rezistent si multe altele.

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului, aceasta va va ajuta sa va realizati lucrarile de gradinarit cu usurinta si eficienta. Categoria Foarfece Electrice.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Unelte Gradinarit:

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.