Generator Curent

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent, un produs Energy. Generator curent open energy marca motor rato benzina maxima, nominala, a, protecie la suprasolicitare, senzor nivel ulei, prize stabilizator curent clasa izolare alternator factor protecie alternator. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Generatorul de curent monofazat este echipat cu un panou de automatizare (ATS) care permite pornirea automata a generatorului in cazul in care alimentarea cu curent electric de la retea este intrerupta...
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Cu o greutate de 170 kg si dimensiuni de 730 x 770 x 915 mm, este un utilaj portabil si compact, avand un cadru rezistent. Generatorul este dotat cu un contor de ore, un voltmetru si un indicator de frecventa,..
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Alternatorul de calitate superioara asigura o functionare fiabila si de lunga durata. Unul dintre aspectele sale deosebit de importante este alerta pentru nivelul scazut de ulei, care declanseaza o oprire..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Acest generator dispune de un panou de control cu un contor de ore, un voltmetru si un indicator de frecventa, astfel incat sa puteti monitoriza si verifica in timp real starea functionarii...
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Una dintre caracteristicile principale ale acestui fierastrau circular este functia AWS (Auto-start Wireless System), care permite conectarea wireless la un aspirator compatibil. Aceasta faciliteaza taierea..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include un limitator de adancime, un surub M4x10, o masca de protectie si seturi de lame de taiere pentru diferite dimensiuni de filet. Este important de mentionat..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, aceasta foarfeca are o frecventa de curse de 1.900 min-1 si o raza de taiere interioara/exterioara de 45/50 mm. Capacitatea de taiere a aluminiului la 200N/mm2..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.