Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent Monofazat Panou Automatizare, un produs Senci. Generatorul de curent monofazat este echipat cu un panou de automatizare (ATS) care permite pornirea automata a generatorului in cazul in care alimentarea cu curent electric de la retea este intrerupta. Are o putere maxima de 11 kW, ceea ce il face potrivit atat pentru uz casnic, cat si pentru uz comercial.

Generatorul este dotat cu un contor de ore, un voltmetru si un indicator al frecventei curentului generat. Alternatorul este de o calitate superioara, oferind o performanta excelenta si o fiabilitate ridicata. Generatorul dispune de un sistem de alerta pentru nivelul scazut de ulei, care opreste automat motorul pentru a preveni eventualele daune.

De asemenea, este echipat cu un senzor de suprasarcina cu functie de auto-oprire, care protejeaza generatorul impotriva deteriorarii in cazul in care este solicitat prea mult. Este un generator silentios si prietenos cu mediul, gratie sistemului sau de evacuare a gazelor de esapament, care opreste scanteile si reduce zgomotul.

Dispune de un regulator de tensiune AVR, care asigura o tensiune constanta si stabila in timpul functionarii. Este portabil si compact, avand in acelasi timp un cadru rezistent, ceea ce il face usor de transportat si manevrat. Performanta generatorului este garantata chiar si dupa 11 ore de functionare continua, la o sarcina de 50%.

Panoul de control este rezistent la ploaie si praf, asigurand protectie impotriva factorilor externi. Generatorul este echipat cu o toba de evacuare a gazelor de esapament care are functia de a opri scanteile. Dispune de un intrerupator de circuit care opreste alimentarea atunci cand sistemul este suprasolicitat, prevenind astfel eventualele daune.

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul are doua roti, ceea ce faciliteaza deplasarea acestuia. Este prevazut cu doua prize Schuko de 230V 32A, pentru a putea alimenta diverse echipamente si aparate. Factorul de protectie IP 44 asigura o protectie adecvata impotriva umezelii si a prafului. Rezervorul de combustibil are o capacitate de 45 de litri, asigurand o autonomie marita pentru generatorul de curent. Categoria Generatoare Curent.
Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Generatorul este silentios in functionare, ceea ce il face confortabil si prietenos cu mediul inconjurator. Acesta are un cadru rezistent si compact, ceea ce faciliteaza transportul si depozitarea. Este..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Generatorul vine echipat cu doua roti si un maner, pentru a facilita deplasarea acestuia. Dispune de doua prize Schuko de 230V si o priza Schuko de 400V. Are un factor de protectie IP23M, ceea ce il face..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Cu o autonomie de 45 litri de combustibil, generatorul poate functiona timp de 11 ore continuu, la o sarcina de 50 la suta pentru uz casnic sau comercial. Caracteristica sa rezistenta la ploaie si praf..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor anti-vibratii este un instrument puternic potrivit pentru utilizarea in constructii. Are o putere absorbita de 850 W si este echipat cu functia AVT (Anti-Vibration Technology), care..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.