Generator Trifazat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Trifazat, un produs Senci. Generatorul trifazat are o putere maxima de 11 kW la tensiunea de 400V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care ajuta la mentinerea stabilitatii tensiunii de 230V/400V. Motorul Senci are o putere de 19 cai putere (cp) si functioneaza la o turatie de 3600 de rotatii pe minut.

Acest generator dispune de un sistem de demaraj electric, care este inclus in echiparea standard a utilajului. Pentru racire, se utilizeaza un sistem de aerisire. Generatorul functioneaza cu benzina, avand o capacitate a rezervorului de 45 de litri, ceea ce ii confera o autonomie de aproximativ 8 ore la 100% putere si de 11 ore la 50% putere.

Cu o greutate de 170 kg si dimensiuni de 730 x 770 x 915 mm, este un utilaj portabil si compact, avand un cadru rezistent. Generatorul este dotat cu un contor de ore, un voltmetru si un indicator de frecventa, care ofera informatii despre functionarea sa.

Printre caracteristicile de siguranta se numara un alternator de calitate superioara marca Senci, care asigura un randament ridicat, si un sistem de alerta pentru nivelul scazut de ulei, care opreste automat motorul in cazul in care este detectata o scadere a nivelului de ulei. De asemenea, generatorul este prevazut cu un senzor de suprasarcina, care opreste automat functionarea in cazul in care este detectata o suprasarcina.

Acest generator este silentios in functionare si prietenos cu mediul, avand un sistem de toba de esapament care opreste scanteile. Are, de asemenea, un intrerupator de circuit care opreste alimentarea in cazul in care sistemul este suprasolicitat.

Generatorul vine echipat cu doua roti si un maner, pentru a facilita deplasarea acestuia. Dispune de doua prize Schuko de 230V si o priza Schuko de 400V. Are un factor de protectie IP23M, ceea ce il face rezistent la praf si stropire cu apa. Capacitatea rezervorului sau de combustibil este de 45 de litri, asigurand o autonomie marita. Categoria Generatoare Curent.
Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul are doua roti, ceea ce faciliteaza deplasarea acestuia. Este prevazut cu doua prize Schuko de 230V 32A, pentru a putea alimenta diverse echipamente si aparate...
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Acest generator include caracteristici si functii care il fac ideal atat pentru utilizarea casnica, cat si pentru cea comerciala. Este dotat cu un contor de ore, voltmetru si frecventa, care permite monitorizarea..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Alternatorul de calitate superioara asigura o performanta stabila si eficienta energetica crescuta. Generatorul este echipat cu un senzor de nivel scazut al uleiului, care previne deteriorarea motorului..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser are o capacitate de inclinare de 110 grade in modul orizontal si de 130 grade in modul vertical. Are un numar de 3 linii laser, iar laserul folosit este de clasa 2 cu lungimea de unda de 515..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.