Generator Curent Trifazat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent Trifazat, un produs Senci. Generatorul de curent trifazat are o putere maxima de 13 kW si functioneaza la tensiunea de 400 V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care mentine tensiunea la un nivel constant, asigurand astfel functionarea optima a echipamentelor conectate.

Acest generator dispune de un panou de control cu un contor de ore, un voltmetru si un indicator de frecventa, astfel incat sa puteti monitoriza si verifica in timp real starea functionarii.

Alternatorul de calitate superioara asigura o performanta stabila si eficienta energetica crescuta. Generatorul este echipat cu un senzor de nivel scazut al uleiului, care previne deteriorarea motorului prin oprirea automata a acestuia atunci cand nivelul de ulei este insuficient.

De asemenea, este dotat cu un senzor de suprasarcina, care detecteaza orice suprasarcina si opreste generatorul pentru a preveni deteriorarea echipamentelor conectate. Acesta mai este prevazut si cu un tobogan de evacuare a gazelor de esapament, care impiedica aprinderea sau propagarea scanteilor.

Generatorul este silentios, ceea ce il face potrivit pentru uz casnic, dar si comercial. Este portabil si compact, cu un cadru rezistent, ceea ce il face usor de transportat si depozitat.

Cu o autonomie de 45 litri de combustibil, generatorul poate functiona timp de 11 ore continuu, la o sarcina de 50 la suta pentru uz casnic sau comercial. Caracteristica sa rezistenta la ploaie si praf face generatorul potrivit pentru utilizarea in diferite medii, indiferent de conditiile meteorologice.

Generatorul dispune de un intrerupator de circuit, care opreste alimentarea atunci cand sistemul este suprasolicitat, astfel protejand echipamentele conectate si prevenind eventualele defectiuni.

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul este echipat cu doua roti si un maner, ceea ce faciliteaza deplasarea sa. In ceea ce priveste conexiunile, generatorul dispune de o priza Schuko 230 V, o priza Schuko 400 V si conectori de 400 V, permitand conectarea mai multor echipamente simultan. Categoria Generatoare Curent.
Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Dispune de un regulator de tensiune AVR, care asigura o tensiune constanta si stabila in timpul functionarii. Este portabil si compact, avand in acelasi timp un cadru rezistent, ceea ce il face usor de..
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Un alt aspect de siguranta important este intrerupatorul de circuit, care opreste alimentarea atunci cand sistemul este suprasolicitat, evitand astfel situatiile periculoase. Generatorul este echipat cu..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Generatorul vine echipat cu doua roti si un maner, pentru a facilita deplasarea acestuia. Dispune de doua prize Schuko de 230V si o priza Schuko de 400V. Are un factor de protectie IP23M, ceea ce il face..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.