Compresor Stationar Piston Dublu

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Compresor Stationar Piston Dublu, un produs Güde. Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal pentru utilizarea in ateliere de orice tip - fie ca este vorba despre ateliere comerciale sau private.

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua a compresorului, deoarece nu trebuie sa va faceti griji ca acesta se va epuiza rapid.

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra in mod eficient si nu va ocupa prea multa suprafata.

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare fara probleme a compresorului.

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor, vopsirea sau alimentarea cu aer a uneltelor pneumatice.

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate indeplini cu brio cerintele oricarui utilizator. Categoria Compresoare Aer Profesionale.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este un instrument puternic, conceput pentru lucrarile de demolare si spargere. Cu o putere de 1500 de wati si o frecventa de batai intre 950 si 1900 bpm, acesta asigura o eficienta..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Pentru a proteja masina si acumulatorul, acest fierastrau circular dispune de functia Soft Start, care asigura pornirea lenta a masinii. Astfel, se evita un consum mare de energie si se prelungeste durata..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Un alt aspect important este limitatorul de cuplu, care va opri automat functionarea masinii in momentul in care se intalneste o armatura. Acest lucru previne deteriorarea instrumentului si reduce riscul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Caracteristicile ciocanului demolator includ functia Soft Start, care permite pornirea lenta a masinii pentru a proteja atat masina in sine, cat si reteaua electrica. Ciocanul are un maner cauciucat moale,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.