Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi, un produs Makita. Acest fierastrau circular de masa este echipat cu o functie de soft start, care asigura o pornire lenta a masinii pentru a proteja atat masina, cat si reteaua electrica. De asemenea, are si o frana de motor pentru oprirea rapida a lamei.

Unul dintre punctele forte ale acestui fierastrau este reglarea unghiului de taiere, care poate fi setat pana la 48 grade. Aceasta functie face ca taierea in unghi sa fie foarte usoara si precisa.

Fierastraul are un maner cauciucat moale, care ofera o prindere sigura si un confort ridicat in utilizare. Acest aspect este important pentru a lucra cu precizie si pentru a reduce oboseala in timpul utilizarii.

Pentru a mentine curatenia in jurul masinii, fierastraul este prevazut cu o duza pentru conectarea unei instalatii de aspirare pentru praf. Aceasta are rolul de a aspira praful produs in timpul taierii, astfel incat sa nu se raspandeasca in jur.

Un alt aspect util al acestui fierastrau este linia laser pentru ghidarea operatiei de taiere. Aceasta permite o precizie maxima in taiere, intrucat se poate urmari cu usurinta linia de taiere marcata de laser.

In ceea ce priveste datele tehnice, fierastraul are o putere de 1150 W si o turatie in gol de 3200 rpm. Dimensiunea lamei este de 260 mm, iar diametrul interior al gaurii de prindere este de 30 mm.

Unghiul de taiere poate fi reglat in plan vertical stanga/dreapta pana la 60/60 grade si in plan orizontal stanga/dreapta pana la 48/48 grade. Capacitatea de taiere la 0/45 grade este de 91 x 279 mm / 91 x 197 mm.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore este de 101 dB(A). Vibratiile sunt de 2,5 m/s2. Greutatea totala a fierastraului este de 26,3 kg.

Setul de livrare al fierastraului circular de masa include urmatoarele accesorii: o lama de 260x30x60T, un prelungitor pentru masa, un sac pentru praf, un echer, o cheie combinata imbus 3/13 si o menghina. Categoria Fierastraie Electrice.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Fierastraul circular dispune, de asemenea, de o viteza constanta controlata electronic, ceea ce va ofera o turatie constanta si o putere optima de taiere in timpul utilizarii...
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Aceasta il face potrivit atat pentru lucrarile de gaurire, cat si pentru cele de daltuire.Este potrivit pentru burghie..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina de gaurit cu coroana diamantata are o putere de 2500 W, fiind alimentata la o tensiune de 230 V si 50 Hz. Aceasta are un reductor mecanic cu 3 trepte de turatie, care permite ajustarea vitezei de..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul este echipat cu un cooler mare, care asigura dissiparea optima a caldurii si o circulatie eficienta a aerului, prevenind supra-incalzirea echipamentului. Aceasta caracteristica este foarte..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.