Digital Aparat Sudura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Digital Aparat Sudura, un produs Telwin. Asistat microprocesor asigura un reglaj al parametrilor sudura. Aparat controlat microprocesor, sistem electronic reparat tabla in tinichigerii auto. reduse, usor manevrat si usor intretinut. Asistat microprocesor asigura un reglaj al parametrilor sudura. Panoul comanda multifunctional digital permite reglarea tuturor parametrilor. Protectie termica termostat. Reglarea timpului sudura in functie tabla. curent maxim durata activa. Kit livrare ciocan manual tras tabla. Steluta colturi. Adaptor steluta. Clema masa. tinichiger auto. Categoria Aparate Tras Tabla.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Caracteristicile aparatului includ functii avansate precum curentul PULSE, EASY PULSE si BiLEVEL, care permite sudarea in diverse moduri, cum ar fi sudura in 2 sau 4 timpi si in puncte. Parametrii reglabili,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este un invertor trifazat, care asigura o alimentare stabila si puternica. Display-ul digital incorporat ofera utilizatorului informatii precise si usor de citit despre setarile de sudura. Acest..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca electrica are o serie de caracteristici impresionante, precum deschiderea ajustabila a lamelor, posibilitatea de a bloca lama pe declansator pentru miscare lina, banda de brat si suport pentru..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor este echipat cu tehnologia Anti-Vibratii - AVT, care asigura reducerea vibratiilor si ofera un confort sporit utilizatorului. Aceasta este indispensabila in lucrul prelungit cu acest..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.