Plus
Aplicatie android casa si gradina
Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Country--Modern--Retro--Rustic--Vintage  Descarcati  Aplicatia android Mobila  pentru telefoane mobile
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Aparate Sudura - Invertor Sudura Mma - Redresoare Auto - Produse Telwin

79 produse - Aparate Sudura - Invertor Sudura Mma - Redresoare Auto - Aparate Tras Tabla - Aparate Taiere Plasma Telwin gasite. Selectie sortata dupa recomandare si pret.
Urmariti-ne
Pentru a fi la curent cu cele mai noi reduceri de pret, urmariti grupul nostru de pe Telegram.
Inverpulse Aparat Sudura - 1

Ventilat fortat; - prevazut cu roti pentru transport; - reglarea parametrilor de sudura se face electronic cu afisare Inverpulse Aparat Sudura.
Aparat Sudurae - 29

Este prevazut cu brate mobile si controlat de sistem sincron, incorporat, cu tiristori - panoul de comanda permite Aparat Sudurae.
Digital Spotter Aparat Sudurae - 44

Potrivit pentru a fi utilizat la repararea caroseriei masinilor. - panoul de comenzi multifunctional permite reglarea Digital Spotter Aparat Sudurae.
Aparat Sudura Mastermig - 47

Prin utilizarea unui prelungitor optional se poate ajunge la o raza de actiune de 10 m. Este echipat cu sistem de Aparat Sudura Mastermig.
Aparat Suduraior - 51

Curent pulsat si functionarea EASY; - puls 9 programe personalizate de sudare; - reglaj TIG: bi-level, curent de Aparat Suduraior.
Invertor Suduraior - 75

Greutate si dimensiuni reduse Sudura de inalta calitate si stabilitate a curentului de sudura indiferent de fluctuatiile Invertor Suduraior.
Electromig Aparat Sudura - 86

Poate fi utilizat intr-o gama variata de aplicatii, de la intretinere la instalatii, precum si la interventii la Electromig Aparat Sudura.
Aparat Sudura - 112

Este potrivit pentru utilizarea in sevice-uri auto, in special la caroserii. Permite utilizarea a trei pistolete Aparat Sudura.
Superplasma Aparat Taiere Plasma - 115

Gama de curent reglat: 65-120 A; Tensiunea de alimentare: 400 V; Grosime de taiere: 30 mm max; Putere absorbita: Superplasma Aparat Taiere Plasma.
Aparat Suduratig - 140

Este indispensabil ca pentru o buna sudura, sa se foloseasca diametrul exact de electrod cu tipul de curent corespunzator. Aparat Suduratig.

Copyright 2019-2021 - Plus.ro Motor de cautare mobila, utilaje si scule profesionale, decoratiuni interioare pentru casa si gradina