Aparat Sudura Racire Apa

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Sudura Racire Apa, un produs Telwin. Aparatul de sudura este un echipament sofisticat si performant in industria sudurilor. Este un aparat de sudura tip TIG, controlat de un microprocesor, conceput pentru a suda in curent continuu sau alternativ, cu amorsare prin generator de inalta frecventa sau contactul procedeului LIFT. De asemenea, acest aparat poate fi utilizat si pentru sudura MMA (cu electrozi inveliti).

Caracteristicile aparatului includ functii avansate precum curentul PULSE, EASY PULSE si BiLEVEL, care permite sudarea in diverse moduri, cum ar fi sudura in 2 sau 4 timpi si in puncte. Parametrii reglabili, precum curentul de start si final, perioada pre-gaz, post-gaz, ARC FORCE si HOT START, asigura un control precis asupra procesului de sudura. Aparatul dispune, de asemenea, de functii de protectie termica, la supratensiune si subtensiune, pentru a asigura siguranta utilizatorului.

Aparatul este ideal pentru diverse aplicatii de sudare intr-un mediu de protectie de gaz, utilizand procedeul TIG. Datorita stabilitatii excelente a arcului la variatia tensiunii de alimentare, acest aparat este potrivit pentru sudarea materialelor precum otelul, inoxul, aluminiul, titanul, cuprul, nichelul si aliajele acestora. De asemenea, poate fi folosit si pentru sudura MMA cu diferite tipuri de electrozi inveliti, cum ar fi electrozi rutilici, bazici, inox si fonta.

Datele tehnice ale aparatului includ o tensiune de alimentare de 380 V si o gama de curent reglabila intre 10 si 250 A. Curentul la 60% este de 115 A, iar aparatul poate utiliza electrozi cu dimensiuni cuprinse intre 1.6 si 5 mm. Puterea absorbita este de 8A/60% - 14A maxim, iar tensiunea in gol este de 102 V. Aparatul are o clasa de izolatie H si un grad de protectie IP 23. Randamentul aparatului este de 0.8, iar dimensiunile sale sunt 440x190x500 mm. Greutatea aparatului este de 26 kg.

Kitul livrat impreuna cu aparatul de sudura include un pistolet TIG, cu racire cu apa si o lungime de 4 metri, un cablu de masa cu sectiune de 25 mm2 si o lungime de 3 metri, cu mufa tata DX50. De asemenea, kitul include un cleste de masa de 300A, un regulator de presiune a gazului cu 2 manometre si un grup de racire cu apa GRA 4500. Categoria Aparate Sudura.
Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este un invertor trifazat, care asigura o alimentare stabila si puternica. Display-ul digital incorporat ofera utilizatorului informatii precise si usor de citit despre setarile de sudura. Acest..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Cu ajutorul foarfecii electrice, cu acumulatori de 2x18V Li-Ion, puteti realiza cu usurinta lucrari in gradina, precum curatarea lastarilor si a crengilor cu un diametru maxim de 33 mm. Aceasta foarfeca..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui ciocan demolator este functia AVT (Anti-Vibration Technology) care reduce vibratiile, asigurand astfel un confort sporit in timpul utilizarii. Sistemul de..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.