Carote Gresie Piatra

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Carote Gresie Piatra, un produs Diamantatexpert. Set carote diamantate gresie portelanata piatra diam. Satz calitate calitate buna durata exploatare buna. gresii portelanate, placi ceramice, placi subtiri granit sau piatra naturala, sticla. Taiere uscata sau apa. Utilizare polizor unghiular sau masini gaurit. carotele diamantate diametrele, si utilizatorii i. Conexiune ax m. Carotele vin livrate cutie plastic compacta, robusta calitate de. Categoria Carote Diamantate.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Printre dotarile masinii se numara si o teava de livrare anti-abraziune de 13 x 21 mm pentru abraziv, un agitator pneumatic pentru vibratia rezervorului, un set de umidificare pentru eliminarea prafului..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Cablul nu este inclus, iar masina functioneaza cu discuri cu diametru de 300 sau 350 mm (care nu sunt incluse). Aceasta masina este un instrument puternic si versatil, asigurand taieri precise si eficiente..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Taietorul este actionat manual, ceea ce inseamna ca operatorul trebuie sa il deplaseze si sa il manevreze. Acest lucru poate necesita un efort fizic considerabil, insa motorul puternic al masinii ajuta..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Dimensiunile placii compactoare sunt de 113 x 35 x 96 cm, ceea ce o face compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni permit placii sa se potriveasca in spatii inguste si sa fie usor de stocat atunci..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este dotata cu amortizoare heavy-duty care impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor. Aceasta caracteristica ajuta la reducerea disconfortului pentru operator, precum si la prevenirea..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este echipat cu o serie de caracteristici si functii care il fac eficient si confortabil pentru lucrarile de gaurire si daltuire. Functia AVT (Anti-Vibration Technology) este un sistem..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

In ceea ce priveste nivelurile de zgomot, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore in mersul in gol este de 100 dB(A). Vibratiile produse de fierastrau sunt..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Fierastraul cu banda este un instrument puternic, versatil si usor de utilizat. Cu o gama larga de caracteristici si accesorii, poate face fata cu usurinta multor proiecte de taiere si prelucrare a diferitelor materiale...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Aceste masini pot fi utilizate pentru prelucrarea lemnului, metalului si a altor materiale. Fierastraul cu banda GBS 305 UG poate fi utilizat pentru taieturi drepte, neregulate sau curbate in forma, in..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.