Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj, un produs Güde. Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj, 350 W are o serie de specificatii tehnice care o fac sa se evidentieze in domeniu. Aceasta functioneaza la o frecventa de aproximativ 50 Hz si are un motor puternic de 350 W. Diametrul maxim de gaurire pe care il poate realiza este de aproximativ 13 mm.

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite realizarea unor lucrari precise si de calitate. Turatia stage1 stage2 permite adaptarea masinii la diverse tipuri de materiale si lucrari.

Aceasta masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj este construita pentru a fi rezistenta si fiabila in timp, chiar si in conditii grele de lucru. Aceasta poate fi utilizata pentru realizarea de gauri in lemn, metal si toate materialele plastice comune, oferind flexibilitate si versatilitate in utilizare.

Pentru a oferi o imagine completa a acestei masini de gaurit si frezat, iata cateva date tehnice relevante: Conexiunea si frecventa de functionare sunt de 230 V 50 Hz. Masina are un grad de protectie IP 20 si clasa de protectie I. Dimensiunea maxima de gaurire este de 13 mm, iar capacitatea de frezare este de 30 mm pentru fata si 16 mm pentru freza.

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate fi reglata in doua trepte: 0 - 1100 min-1 si 0 - 2500 min-1. Masa masinii are dimensiunile de 390 mm x 92 mm, iar ajustarea pe axa y este de 100 mm, iar pe axa x este de 250 mm.

Aceasta masina de gaurit si frezat genereaza un nivel de zgomot de aproximativ 82 dB LWA. Greutatea neta a masinii este de 49,2 kg, iar greutatea bruta este de 56 kg. Aceasta are dimensiunile de 520 mm x 510 mm x 760 mm (lungime x latime x inaltime).

Masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj ofera o serie de caracteristici si specificatii tehnice care fac ca aceasta sa fie potrivita pentru atelierele sau productiile profesionale, datorita performantei ridicate, preciziei si fiabilitatii. Categoria Masina Gaurit Coloana.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Dispozitivele LED pentru schimbarea periilor si pentru problemele electrice faciliteaza inlocuirea periei si ofera indicatii clare in cazul aparitiei unor defectiuni electrice. Limitatorul de cuplu, in..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Cu privire la datele tehnice, acest fierastrau are o putere absorbta de 900 de wati, ceea ce ii confera suficienta putere pentru a taia materiale mai dure si mai dense. Capacitatea de taiere pe inaltime..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Pentru a asigura o taiere precisa, acesta este prevazut cu ghidaje de precizie cu 3 role. De asemenea, fierastraul are o functie de aspiratie, care permite eliminarea eficienta a prafului si a resturilor..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul are o putere absorbita de 2000 W si o frecventa a batailor de 870/min. Tipul de prindere este de 28,6 mm Hex. Energia de impact, conform standardelor EPTA, este de 68 J. Setul de livrare include..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul cu ulei cu doi cilindri este un echipament robust, ideal pentru utilizarea in domeniul reparatiilor auto si pe santiere de constructii datorita rezistentei sale la conditii grele de munca...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.