Masina Gaurit Talpa Magnetica

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Gaurit Talpa Magnetica, un produs Makita. Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa intr-un sistem compact si usor de utilizat, combinand baza magnetica, suportul de gaurit si masina de gaurit intr-un singur sistem, permitand o setare usoara.

Masina dispune de un magnet puternic care asigura o pozitionare sigura si stabilitate in utilizare. Cu forta magnetica de 950 kg, permite lucrul orizontal, asigurand o fixare ferma si precisa. De asemenea, are doua viteze de lucru pentru adaptabilitate si eficienta in gaurire.

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon care asigura o fixare solida a sculei.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, masina are o tensiune de alimentare de 230 V 50 Hz, o turatie de mers in gol de 350 rpm (treapta 1) si 650 rpm (treapta 2). Capacitatea de gaurire variaza de la 12 mm la 50 mm, iar capacitatea mandrinei este de 5/8 inch cu adaptor.

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul de livrare, alaturi de standul magnetic si masina montate impreuna, setul de chei inbus, curea de umar, aparat de protectie si o valiza de transport.

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate, aceasta masina ofera rezultate excelente in lucrul cu materialele dure. Categoria Bormasini Masini Gaurit.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Frecventa batai (treapta 1): 0 - 1.800 bpm, frecventa batai (treapta 2): 0 - 2.000 bpm, frecventa batai (treapta 3): 0 - 2.200 bpm. Aceasta este frecventa cu care impactul este aplicat pentru a strange..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, reducand astfel vibratiile masinii in timpul pauzelor de lucru. Ciocanul demolator este adecvat pentru dalti SDS-MAX,..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.