Masina Sablat Recuperarea Abrazivului

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Sablat Recuperarea Abrazivului, un produs Fevi. Masina de sablat cu recuperarea abrazivului este o solutie inovatoare si practica pentru interventiile de sablare la scara mica, fara necesitatea unor compresoare de aer mari. Cu un design compact, functionalitati avansate si capacitate de recuperare a abrazivului, acest sistem ofera rezultate excelente si eficiente intr-un mediu de lucru curat si sigur.

Aceasta functie de recuperare a abrazivului il face potrivit pentru utilizari repetate si economice. De asemenea, sistemul de aspiratie asigura un mediu de lucru curat si sigur, eliminand praful si resturile in timpul procesului de sablare.

Masina de sablat este usor de utilizat, cu un design compact si portabil, permitand astfel utilizatorului sa lucreze fara efort. Telecomanda permite controlul functionarii unitatii de sablare, facilitand ajustarea presiunii si a debitului de abraziv in functie de nevoile specifice ale proiectului.

Rezervorul de 8 litri este suficient de mare pentru a asigura o autonomie optima, iar grupul pistol turnat este ergonomic si confortabil de utilizat. Duza din carbura de tungsten de 3 mm ofera o performanta excelenta de sablare, asigurand inlaturarea eficienta a vopselei, coroziunii si a altor impuritati de pe suprafete.

Cu ajutorul reductorului de presiune, utilizatorul poate regla in mod precis presiunea de sablare pentru rezultate optime. In plus, filtrul cartus din poliester este durabil si usor de curatat, mentinand astfel eficienta sistemului de aspiratie.

Sistemul este potrivit pentru diverse aplicatii, cum ar fi pregatirea suprafetelor inainte de vopsire, curatarea si reconditionarea structurilor metalice si de beton, indepartarea ruginii si a vopselei veche, precum si in multe alte domenii industriale si de constructii. Categoria Masini Sablat.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Printre dotarile masinii se numara si o teava de livrare anti-abraziune de 13 x 21 mm pentru abraziv, un agitator pneumatic pentru vibratia rezervorului, un set de umidificare pentru eliminarea prafului..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Placa compactoare rotunda este o masina compacta si manevrabila utilizata in principal in locuri unde spatiul este limitat, cum ar fi transeele de cablu. Placa de baza aproape rotunda ii confera manevrabilitate..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Unul dintre punctele forte ale acestei pompe este tehnologia sa inovatoare de pulverizare fara aer la presiune scazuta. Aceasta tehnologie permite eliberarea in aer a unei cantitati reduse de particule..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta reprezinta o alegere excelenta pentru lucrarile de compactare in zone inguste, reparatii minore si pavaj in industria peisajului dur. Cu o greutate redusa, o putere adecvata..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu este o optiune excelenta pentru atelierele de orice tip. De la designul compact si rezervorul mare, pana la puterea si fiabilitatea operationala, acest compresor poate..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.