Placa Compactoare Reversibila

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Placa Compactoare Reversibila, un produs Masalta. Aceasta este o placa compactoare grea, reversibila, echipata cu motor Honda pe benzina. Este un utilaj conceput pentru a compacta suprafetele de teren, cum ar fi solurile, asfaltul sau pavajele, si are numeroase avantaje. Unul dintre avantajele acestui model de placa compactoare este pozitionarea buna si ergonomica a manerelor de control. Aceasta permite utilizatorului o manevrare facila si confortabila a utilajului.

Placa este dotata cu amortizoare heavy-duty care impiedica transmiterea vibratiilor la maner si motor. Aceasta caracteristica ajuta la reducerea disconfortului pentru operator, precum si la prevenirea deteriorarii pieselor interne ale utilajului. O alta caracteristica a placi compactoare este rezistenta la uzura. Aceasta placa poate rezista cu usurinta la conditiile aspre de lucru si necesita un efort minim pentru curatare si intretinere.

Bara de ridicare este localizata central pentru a oferi o mai buna manevrabilitate si control asupra utilajului. Aceasta imbunatatire ajuta la un control mai precis al directiei si pozitionarii placi compactoare. Cadrul de protectie este disponibil standard pe acest model. Acesta ajuta la prevenirea accidentelor la locul de munca, oferind o protectie suplimentara impotriva obiectelor care pot fi proiectate in aer.

Placa este echipata standard cu un set de 2 extensii laterale. Acestea maresc latimea placii cu 13.5 cm, ceea ce face utilajul mai versatil si mai eficient in lucrul pe suprafete mai mari. Controlul acceleratiei si kitul de roti pentru transport sunt de asemenea disponibile standard pe acest model. Aceste caracteristici ajuta la usurarea manipularii si transportului utilajului, facandu-l mai usor de utilizat si de mutat de la o locatie la alta.

Pe langa avantajele mentionate mai sus, placa are specificatii tehnice solide. Motorul Honda GX160 pe benzina are o putere de 4.1 kW si o turatie de 3200 rpm. Frecventa de lucru este de 5400 vibratii pe minut, iar forta de impact este de 30 kN. Adancimea de compactare este de 500 mm, iar viteza de deplasare este de 25 cm/s.

Utilajul are o eficienta de 570 m2/h si are o dimensiune de talpa de 730x500 mm. Greutatea in lucru este de 146 kg. Nivelul zgomotului este de 105.2 dB(A), iar nivelul vibratiilor este intre 4 si 9 m/s2. Dimensiunile totale ale placi compactoare sunt 1380 x 550 x 880 mm. De asemenea, este important de mentionat ca acest model de placa compactoare nu dispune de pornire electrica. Categoria Placi Compactoare.
Pentru preturi avantajoase vezi Placi Compactoare Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Aceasta compactoare rotunda are o gama larga de aplicatii. Poate fi folosita in lucrari de peisagistica, pentru compactarea solului de-a lungul marginilor blocului de beton si imprejurul gurilor de vizitare..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Unul dintre punctele forte ale acestei pompe este tehnologia sa inovatoare de pulverizare fara aer la presiune scazuta. Aceasta tehnologie permite eliberarea in aer a unei cantitati reduse de particule..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa compactoare vibranta este o unealta de inalta calitate utilizata pentru compactarea in zone inguste. Unul dintre aspectele distincte ale placii vibrante este greutatea sa redusa semnificativa. Ingineri..
Compactor
Compactor

Acest compactor este un echipament robust si eficient utilizat in diverse aplicatii de constructii si peisagistica. Avand o greutate de 62 de kilograme, acesta este usor de manevrat si poate fi utilizat..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

In ceea ce priveste nivelurile de zgomot, nivelul presiunii acustice in mersul in gol este de 91 dB(A), iar nivelul puterii sonore in mersul in gol este de 100 dB(A). Vibratiile produse de fierastrau sunt..
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Este o masina compacta, usoara si usor de transportat, ceea ce o face ideala pentru utilizarea in diferite locatii. Dispune de un mecanism de prindere excelent, care asigura o finisare perfecta a lucrului...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Un aspect important al acestei masini este functia Soft Start care asigura pornirea lenta a masinii pentru a proteja atat masina cat si reteaua electrica. Carcasa masinii este ajustabila si are un adaptor..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

De asemenea, stemuitorul are o limitare a curentului de pornire, ceea ce il protejeaza si mai mult de suprasolicitare. Astfel, aparatul va functiona in conditii optime si durabile de utilizare. Stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.