Aparat Incalzire Inductie

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Incalzire Inductie, un produs Telwin. Regleaza intensitatea maniera inteligenta complet automata power, datorita sistemului control microprocesor autocheck. Folosind principiul inductiei electromagnetice, poate transfera cantitate mare caldura anumita zona protection in doar secunde. acest fel, se deterioreaza suprafetele din sticla, cauciuc, plastic vopsite in zona in care se lucreaza sau chiar in zonele inconjuratoare. Principiul functionare se bazeaza pe generarea unui camp magnetic alternativ, care concentrat un instrument accesori specific spre metal care urmeaza sau fie incalzita in piesa se genereaza curenti. paraziti care incalzesc rapid. Curentii circula in materialele izolante, asadar acest sistem incalz este materiale, precum sticla, plastic, ceramica, lemn, tesaturi etc. Inductorul genereaza curentii paraziti in materiale nemagnetice, precum aluminiu, cupru, argint etc. dar, din cauza rezistivitatii lor electrice scazute, ac este materiale sunt incalzite putin. Inductorul genereaza, in schimb, curen Categoria Aparate Tras Tabla.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Aparatul este ideal pentru diverse aplicatii de sudare intr-un mediu de protectie de gaz, utilizand procedeul TIG. Datorita stabilitatii excelente a arcului la variatia tensiunii de alimentare, acest aparat..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Pentru a initia un arc electric, aparatul utilizeaza amorsarea prin inalta frecventa. Aceasta asigura o pornire rapida si sigura a sudurii, minimizand timpul de pregatire si maximizand eficienta muncii...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Controlul electronic al turatiei permite selectionarea vitezei optime de lucru in functie de necesitati. Acest lucru iti ofera control total asupra instrumentului si iti permite sa te adaptezi la diferitele..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.