Motor Vibrator Beton

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Motor Vibrator Beton, un produs Technoflex. Vibratorul intern este un echipament puternic si fiabil, fabricat in Spania. Este parte din gama profesionala a vibratoarelor interne, fiind ideal pentru lucrari medii si mari de vibrare a betonului.

Acesta are o putere de 2300 de wati, ceea ce il face suficient de puternic pentru a face fata oricaror tipuri de lucrari de vibrare a betonului. Motorul sau electric are o dubla izolatie pentru a oferi o protectie ridicata a lucratorului, asigurandu-i o utilizare in siguranta.

Un avantaj important al acestui motor este sistemul sau rapid de cuplare a lancii vibratoare. Acest aspect este deosebit de util in lucrarile de constructie unde este nevoie de o montare si demontare rapida a lancei.

Cu o turatie de 18000 de rotatii pe minut, vibratorul intern asigura o actiune eficienta si eficace de vibrare a betonului, ajutand la eliminarea bulelor de aer si a golurilor din beton. Astfel, se obtine un beton compact si rezistent, cu o textura uniforma.

Fiabilitatea acestui echipament este una dintre cele mai remarcabile caracteristici. In plus, costurile de intretinere sunt reduse, ceea ce face ca acest vibrator Sangla sa fie o alegere buna pentru constructii de durata si exigente.

Ca si in cazul altor produse din gama, acest motor vibrator este conceput si fabricat cu atentie la detalii si respectand cele mai inalte standarde de calitate. Prin urmare, acest vibrator intern va rezista cu brio in fata unei utilizari intense si va oferi rezultate excelente in conditii de lucru variate. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Vibrator Extern Trifazic
Vibrator Extern Trifazic

Vibratorul extern Trifazic 400-440V 50-60Hz din gama de vibratoare externe este un echipament puternic si eficient, conceput pentru a fi utilizat in diverse aplicatii industriale si constructii. Acesta.
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Carcasa convertizorului este fabricata din aluminiu, material care este rezistent, durabil si se incadreaza in standardele de protectie impotriva factorilor externi. Convertizorul electric de frecventa.
Motor Vibratoare Pendulare
Motor Vibratoare Pendulare

Motorul beneficiaza de o protectie aditionala sub forma unei bare metalice cu baza balansabila, care ii confera o buna flexibilitate in timpul lucrarilor. Cuplajul motorului este de tip gheara, ceea ce.
Motor Vibrator Benzina
Motor Vibrator Benzina

Motorul Honda are o putere de 5,5 CP si o viteza de 12.000 rpm, oferind astfel o putere si performanta optime. Producatorul Technoflex este renumit in industria vibratoarelor interne, fiind primul care.
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

Convertizorul de inalta frecventa este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa utilizeze vibratoare interne in diverse aplicatii. Fiind complet fara intretinere, avand o tensiune de iesire stabila.
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Nivela laser cu multi-linie verde cu 2 linii laser este echipamentul perfect pentru realizarea de masuratori precise in diverse proiecte de constructii sau amenajari interioare. Unul dintre punctele sale..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Aceasta foarfeca electrica este ideala pentru profesionisti dar si pentru pasionatii gradinaritului. Cu o eficienta ridicata la taiere si functii precum pornirea Soft Start si ungerea automata a lantului,..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina de taiat zidarie, cu o putere absorbita de 2150 W, este perfecta pentru executarea precisa si rapida a canelurilor in zidarie. Functia Soft Start asigura pornirea lenta a masinii, protejand astfel..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.