Sistem Taiere Placi Taieri Circulare

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Sistem Taiere Placi Taieri Circulare, un produs Raimondi. Sistemul de taiere este conceput pentru a efectua taieri circulare pe placi de dimensiuni mari. Acesta are capacitatea de a crea gauri centrate de diferite dimensiuni, cu diametre cuprinse intre minim 22 cm si maxim 100 cm. De asemenea, poate taia gauri centrate in afara placi, cu diametre cuprinse intre minim 32 cm si maxim 100 cm.

Sistemul utilizeaza o roata de taiere diamantata cu un diametru de 16 mm, care este fixata pe un stift si rulmenti. Aceasta roata permite o taiere precisa si curata a placilor. Pentru a determina diametrul gaurii, sistemul este echipat cu o rigla metrica/imperiala si un indicator. Acest indicator indica dimensiunea exacta a gaurii care urmeaza a fi taiata.

Este un sistem usor si portabil, astfel incat poate fi usor transportat si utilizat pe diferite locatii. Acesta este conceput pentru a fi utilizat cu un polizor unghiular pentru a finaliza prelucrarea gaurii. Dupa taierea circulara, este necesar sa se foloseasca un polizor unghiular pentru a indeparta aschiile rezultate in urma taieturi. In functie de nevoile utilizatorului, sistemul poate efectua gauri complete, semicirculare sau de un sfert de cerc, permitand rotunjirea coltului placii. Categoria Masini Speciale Taiere.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Taiat Cu Masa - Racire Cu Apa:
Masina Taiat Materiale Constructii
Masina Taiat Materiale Constructii

Masina vine insotita de accesorii incluse, precum o pompa submersibila si un set de chei pentru asamblarea si ajustarea masinii. De asemenea, sunt disponibile si accesorii optionale, cum ar fi un disc.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.