Masina Taiat Materiale Constructii

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Taiat Materiale Constructii, un produs Mondial. Masina de taiat materiale de constructii este o masina robusta si puternica, echipata cu un motor de 2,2 kW, alimentat la 230V. Aceasta are o turatie de 1400 RPM, ceea ce asigura un taiere rapida si precisa. Masina are o lungime maxima de taiere de 400 mm si poate taia materiale cu o grosime maxima de 230 mm. Diametrul maxim al discului utilizat este de 600 mm, cu o grosime de 30 mm.

Cadru si masa de lucru sunt realizate din otel vopsit, asigurand astfel soliditate si durabilitate in timp. Picioarele masinii sunt pliabile, permitand astfel transportul si depozitarea usoara a acesteia. Pentru a asigura stabilitatea si siguranta in timpul lucrului, masina este prevazuta cu bare de stabilizare.

Una dintre caracteristicile speciale ale acestei masini este pompa submersibila integrata in baza de colectare a apei de racire a discului. Aceasta permite pastrarea discului si a materialelor de taiere la o temperatura optima, reducand astfel riscul de supraincalzire.

Masina vine insotita de accesorii incluse, precum o pompa submersibila si un set de chei pentru asamblarea si ajustarea masinii. De asemenea, sunt disponibile si accesorii optionale, cum ar fi un disc diamantat pentru taierea materialelor dure sau rotile pentru deplasarea usoara a masinii.

Masina de taiat materiale de constructii este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina puternica, precisa si versatila pentru taierea materialelor de constructii. Cu caracteristicile sale tehnice si accesorii suplimentare disponibile, aceasta masina este pregatita pentru a rezolva orice sarcina de taiere cu eficienta si calitate. Categoria Masini Taiat Piatra Materiale Mari.
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Piatra Materiale Mari Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Masini Taiat Cu Masa - Racire Cu Apa:
Sistem Taiere Placi Taieri Circulare
Sistem Taiere Placi Taieri Circulare

Este un sistem usor si portabil, astfel incat poate fi usor transportat si utilizat pe diferite locatii. Acesta este conceput pentru a fi utilizat cu un polizor unghiular pentru a finaliza prelucrarea.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

In ceea ce priveste dimensiunile fizice ale fierastraului, acestea sunt 560x460x1710 mm. Nivelul presiunii acustice LpA este de 85,1 dB (A), iar nivelul puterii sunetului LWA este de 98,1 dB (A). Greutatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul profesional este un echipament eficient, conceput pentru a preveni formarea ruginii, mucegaiului si petelor in diverse medii. Are un randament mare si poate reduce timpul de uscare a..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.