Sabot Protectie

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Sabot Protectie, un produs Festool. Aspirare laterala talpa functionare extensie suport talpa functionare deflector aschii, ambalaj carton. trecere freza. Categoria Accesorii Masini Frezat. Pentru preturi avantajoase vezi Accesorii Masini Frezat Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Power Station
Power Station

Este o statie de alimentare care furnizeaza curent electric chiar si acolo unde acesta nu este disponibil in mod normal. Cu un acumulator de mare capacitate, aceasta statie permite planificarea perfecta..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are o putere absorbita de 1100 de wati. Turatia in gol variaza intre 250 si 500 de rotatii pe minut, iar numarul loviturilor pe minut este cuprins intre 1450 si 2900. Capacitatea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Cu un nivel de presiune acustica de 100 dB(A) si un nivel de putere sonora de 111 dB(A), acest ciocan are o zgomotul moderat in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de 19.5 m/s², ceea ce indica..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include mai multe benzi de fierastrau cu diferite dinti per inch, un aparator set pentru siguranta, un ghidaj unghiular pentru taieri precise, o maceta de impingere..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.