Power Station

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Power Station, un produs Festool. Este o statie de alimentare care furnizeaza curent electric chiar si acolo unde acesta nu este disponibil in mod normal. Cu un acumulator de mare capacitate, aceasta statie permite planificarea perfecta a unei zile obisnuite de lucru independent de sursele de energie clasice, precum priza, generatorul sau panoul electric de santier.

Utilizarea acestei statii elimina nevoia de a cauta surse de curent sau de a avea cabluri in exces si numar excesiv de panouri electrice de santier. Are o putere similara cu o priza normala de 230 V. Are o capacitate de stocare a energiei de 1500 Wh, ceea ce este suficient pentru o zi intreaga de lucru in majoritatea aplicatiilor.

De exemplu, se pot executa aproximativ 50 de decupaje pentru o plita cu TS 55 cu aspirare si PS 420 (pentru colturi). De asemenea, este posibila efectuarea a aproximativ 560 de taieri de retezare in parchet cu KS 60 plus aspirare, ceea ce corespunde unei taieri de retezare de aproximativ 112 metri. De asemenea, se pot executa aproximativ 3000 de taieri de retezare in lemn masiv de molid cu masina HK55, in constructii cu dimensiunea de 40x98 mm.

Aceasta statie poate fi utilizata si pentru diferite alte activitati. De exemplu, aspiratorul, in combinatie cu PLANEX, permite slefuirea unei suprafete de peste 200 mp. De asemenea, SYSLITE DUO, o lampa de lucru, poate fi utilizata timp de peste 16 ore. Statia poate incarca complet aproximativ 22 de acumulatori de 18V 4.0 Ah. De asemenea, este posibil sa urmariti un televizor de 49 inch timp de peste 30 de ore, astfel incat sa puteti viziona 17 meciuri de fotbal, inclusiv pauzele. Statia poate, de asemenea, prepara aproximativ 240 de cesti de cafea espresso sau 135 de cesti de cafea cu un espressor cu capsule. Categoria Acumulatori.
Pentru preturi avantajoase vezi Acumulatori Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Accesorii Festool:
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

In ceea ce priveste dimensiunile fizice ale fierastraului, acestea sunt 560x460x1710 mm. Nivelul presiunii acustice LpA este de 85,1 dB (A), iar nivelul puterii sunetului LWA este de 98,1 dB (A). Greutatea..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul dispune de un opritor lateral, care poate fi reglat in mod confortabil prin intermediul unui con expandabil cu autocentrare. Acest aspect permite realizarea unor gauri precise si bine aliniate,..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, dezumidificatorul are dimensiunile 595 x 530 x 970 mm. Poate functiona intr-un interval de temperatura cuprins intre 5-35 grade C. Capacitatea sa de rezervor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.