Motopompa Presiune

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Motopompa Presiune, un produs Agt. Motopompa presiune senzor protectie ulei, timpi, racire aer maxima, piston cursa compresie, sistem aprindere electronic combustibil benzina fara plumb filtr aer dual senzor lipsa ulei da. Consum. la pornire demaror mecanic aspiratie refulare maxima refulare, maxima aspiratie debit maxim. Etaje maxim corpuri solide garnitura mecanica si carbura silici sistem pornire demaror mecanic masa gabarit dotare stuturi aspiratie si refulare din aluminiu piulite aspiratie si refulare din aluminiu garnituri aspiratie si refulare sorb coliere furtun capace refulare. Categoria Motopompe. Pentru preturi avantajoase vezi Motopompe Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Presiunea de lucru recomandata este intre 2,5 si 7,8 bar, asigurand o performanta optima in diverse tipuri de tratamente. Consumul de aer atinge un nivel de 550 l/min la o presiune de 7 bari, ceea ce inseamna..
Masina Taiat Materiale Placi Laser
Masina Taiat Materiale Placi Laser

Cablul nu este inclus, iar masina functioneaza cu discuri cu diametru de 300 sau 350 mm (care nu sunt incluse). Aceasta masina este un instrument puternic si versatil, asigurand taieri precise si eficiente..
Masina Taiat Asfalt
Masina Taiat Asfalt

Designul taietorului de asfalt-beton este solid si robust, ceea ce ii confera stabilitate in timpul utilizarii. Acest aspect este foarte important, deoarece asigura precizia taierii si reduce riscul de..
Masina Polisat
Masina Polisat

Masina de polisat este o unealta de incredere si versatila ce poate fi folosita cu succes ca masina de aplicat rosturi, masina de polisat podele, gresie, placi ceramice, masina de curatat / lustruit gresie,..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Aceasta este o placa compactoare grea, reversibila, echipata cu motor Honda pe benzina. Este un utilaj conceput pentru a compacta suprafetele de teren, cum ar fi solurile, asfaltul sau pavajele, si are..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Cu un model compact si usor, masina este foarte manevrabila si usor de manevrat in orice spatiu. Acest lucru faciliteaza utilizarea si permite utilizatorului sa execute sarcinile cu precizie si precizie...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

O caracteristica importanta este protectia impotriva suprasarcinii. In cazul in care ambreiajul patineaza, masina se va decupla automat pentru a preveni deteriorarea coroanei diamantate sau a motorului...
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Masina cantareste doar 5,6 kg, ceea ce o face portabila si usor de manevrat. Setul de livrare al masinii include un bolt, o cheie, 3 distantiere si o valiza de transport, asigurand astfel o experienta..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.