Masina Verticala Taiat Gresie Faianta Placi

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Verticala Taiat Gresie Faianta Placi, un produs Raimondi. Masina verticala de taiat gresie, faianta, placi este o masina profesionala destinata taierea eficienta si precisa a placilor ceramice mari, inclusiv portelan, marmura, granit si alte materiale similare. Masina are o lungime maxima de taiere de 105 cm si o grosime maxima de taiere de 40 mm, permitand astfel taierea unui spectru larg de materiale cu dimensiuni generoase.

Unul dintre aspectele remarcabile ale acestei masini este alimentarea automata gravitationala, care permite plasarea placilor pe masina si taierea acestora cu ajutorul gravitatiei. Viteza alimentarii poate fi reglata pentru a se potrivi diferitelor nevoi de taiere. Un alt beneficiu important este blocarea ansamblului motor la orice inaltime, ceea ce faciliteaza ajustarea si stabilizarea placilor pentru taiere precisa.

Ansamblul motor este prevazut cu un sistem de plonjare, ceea ce inseamna ca poate realiza taieturi la unghiuri variabile, de la 0 la 45 grade, permitand astfel crearea de taieturi unghiulare sau oblice. Pentru lucrari speciale, masina dispune de un dispozitiv de blocare magnetica pentru placile ceramice, care poate fi pozitionat dupa placa pentru a asigura o fixare sigura si stabila in timpul taietului.

Pentru precizia pe termen lung, masina este echipata cu un echer re-ajustabil, care permite efectuarea de taieturi precise si repetabile. Pentru a asigura racirea continua a discului de taiere, masina este dotata cu o pompa de apa heavy-duty. Aceasta pompa asigura o cantitate suficienta de apa pentru a mentine temperatura scazuta a discului si a preveni supra-incalzirea si deteriorarea acestuia.

Masina are un rezervor de apa din polipropilena cu o capacitate de 56 de litri, asigurand astfel stocarea suficienta a apei pentru un timp indelungat de lucru fara a fi necesara alimentarea constanta cu apa. Din punct de vedere structural, masina este realizata din otel galvanizat si vopsit in camp electrostatic, asigurand astfel o rezistenta si durabilitate sporita impotriva coroziunii si uzurii. Aceasta caracteristica face ca masina sa fie potrivita pentru uzul intens in mediul profesional. Categoria Masini Taiat Placi Gresie Faianta.
Pentru preturi avantajoase vezi Masini Taiat Placi Gresie Faianta Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Caracteristica inovatoare a acestei masini este sistemul de vibratii pneumatice al rezervorului, care permite utilizatorului sa utilizeze granulatii extrem de fine, adecvate pentru curatare si restaurare..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Bara de ridicare este localizata central pentru a oferi o mai buna manevrabilitate si control asupra utilajului. Aceasta imbunatatire ajuta la un control mai precis al directiei si pozitionarii placi compactoare...
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Placa compactoare rotunda este o masina versatila si eficienta, potrivita pentru lucrari de compactare in zone cu spatiu limitat. Cu motorul Honda puternic si dimensiunile sale compacte, aceasta masina..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Pompa este prevazuta cu un filtru de material integrat, care retine impuritatile si particulele mai mari, asigurand astfel o aplicare a vopselei fara probleme. Acest filtru este usor de curatat si de inlocuit,..
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Placa poate fi personalizata cu accesorii suplimentare, cum ar fi un kit de roti integrate pentru a facilita deplasarea sau un tampon poli pentru compactarea pavelelor. Este echipata cu un motor Honda..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul compact al acestui compresor a fost gandit special pentru a economisi cat mai mult spatiu in atelier. Astfel, indiferent cat de mic sau aglomerat este spatiul de lucru, compresorul se va integra..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Pentru a asigura o utilizare sigura si eficienta, ciocanul rotopercutor este echipat cu indicator LED pentru schimbarea perilor si un indicator LED pentru probleme electrice. Aceste functii ii permit utilizatorului..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.