Masina Rindeluit

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Rindeluit, un produs Makita. Masina de rindeluit este o unealta puternica si eficienta, cu o putere de 1.650 W. Aceasta dispune de un sistem unic de alimentare, care permite o rindeluire fina cu pierderi minime de material.

Constructia in 4 puncte asigura o stabilitate ridicata, astfel incat masina sa fie stabila in timpul utilizarii. Exista o lampa de control care anunta inceperea utilizarii, pentru a evita accidentele nedorite.

Este o masina compacta, usoara si usor de transportat, ceea ce o face ideala pentru utilizarea in diferite locatii. Dispune de un mecanism de prindere excelent, care asigura o finisare perfecta a lucrului.

Lampa de control semnalizeaza posibilitatea utilizarii masinii, in timp ce aceasta poate fi, de asemenea, racordata la o instalatie exterioara de aspiratie, pentru a mentine zona de lucru curata. Schimbarea periilor se poate realiza din exterior, ceea ce face intretinerea si curatarea masinii simpla si convenabila.

Caracteristicile tehnice ale masinii sunt impresionante. Aceasta are o capacitate de rindeluire de 8.5 metri pe minut, o latime de lucru de 304 mm si o adancime de lucru reglabila de la 0 la 3 mm. Adancimea de lucru variaza intre 150 si 240 mm cu 1.5 mm, iar intre 240 si 304 mm cu 1 mm.

Aceasta poate lucra cu materiale cu grosimea cuprinsa intre 3 si 155 mm. Nivelul presiunii acustice este de 85 dB(A), in timp ce nivelul de putere sonora este de 98 dB(A). De asemenea, greutatea masinii este de 27.6 kg, ceea ce o face usor de manevrat si transportat.

Setul de livrare include un set de cutite de 306 mm (2 buc.), suport magnetic, cheie imbus de 2.5 mm si cheie tubulara de 9 mm. Aceste accesorii suplimentare completeaza masina si o fac gata de utilizare imediata. Categoria Masini Prelucrarea Lemnului.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are o putere absorbita de 1100 de wati. Turatia in gol variaza intre 250 si 500 de rotatii pe minut, iar numarul loviturilor pe minut este cuprins intre 1450 si 2900. Capacitatea..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul este dotat cu o valva de siguranta testata TUV, pentru a asigura siguranta utilizatorului. Furtunul rezervorului de tip DL si conducta de presiune realizata din cupru cu supapa faciliteaza..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator vine insotit de un set de accesorii, care include o dalta de spit de 280 mm pentru diferite aplicatii de demolare, un maner lateral pentru o mai buna manevrabilitate, un tub de vaselina..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Cu un nivel de presiune acustica de 100 dB(A) si un nivel de putere sonora de 111 dB(A), acest ciocan are o zgomotul moderat in timpul functionarii. Nivelul de vibratii este de 19.5 m/s², ceea ce indica..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Unul dintre punctele forte ale acestui fierastrau este reglarea unghiului de taiere, care poate fi setat pana la 48 grade. Aceasta functie face ca taierea in unghi sa fie foarte usoara si precisa...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.