Masina Taiat Gresie Marmura Laser

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Taiat Gresie Marmura Laser, un produs Imer. Echipare serie plan lucru din otel inoxidabil pompa si vas recirculare apa transmisie directa posibilitate taiere la º prin inclinarea bratului culisare intrerupator protejat ip cablu si conector electric izolat disc universal coroana continua trasare laser ghidaj taiere date tehnice masina taiat gresie, faianta combi la taiere la diam. plan lucru motor motor debit pompa apa vas recurepare apa la operator utilaj utilaj. Categoria Echipamente Santier. Pentru preturi avantajoase vezi Echipamente Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Santier:
Masina Sablat Abraziv Recuperare
Masina Sablat Abraziv Recuperare

Masina de sablat este o masina eficienta si usor de utilizat, potrivita pentru diverse aplicatii, cum ar fi curatarea, sablarea, microsablarea, restaurarea si gravarea oricarei suprafete. Cu diversele..
Placa Compactoare Reversibila
Placa Compactoare Reversibila

Bara de ridicare este localizata central pentru a oferi o mai buna manevrabilitate si control asupra utilajului. Aceasta imbunatatire ajuta la un control mai precis al directiei si pozitionarii placi compactoare...
Placa Compactoare Rotunda
Placa Compactoare Rotunda

Latimea de lucru a placii este de 43 cm, iar frecventa de vibratie este de 85 Hz. Aceasta permite compactarea eficienta a solului, asigurand rezultate optime in timpul lucrarilor. Viteza de lucru este..
Pompa Airless Spray Electric
Pompa Airless Spray Electric

Panoul digital este dotat cu o afisare care indica consumul de vopsea si orele de functionare, oferind astfel utilizatorului informatii importante despre performanta pompei si necesitatea unui service sau intretinere...
Placa Compactoare Vibranta
Placa Compactoare Vibranta

Dimensiunile placii compactoare sunt de 113 x 35 x 96 cm, ceea ce o face compacta si usor de manevrat. Aceste dimensiuni permit placii sa se potriveasca in spatii inguste si sa fie usor de stocat atunci..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Functia Soft Start este o caracteristica de siguranta, care permite pornirea lenta si controlata a masinii, reducand socurile la pornire. Acest lucru contribuie la prevenirea accidentelor si la prelungirea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.