Ciocan Demolator

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Ciocan Demolator, un produs Makita. Ciocanul demolator este echipamentul ideal pentru demolarea zidurilor si a structurilor solide. Cu o putere absorbita de 1300 W, acest ciocan demolator ofera o forta impresionanta de percutie de 17,2J si o frecventa a batailor intre 1100 si 2650 de lovituri pe minut.

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este functia AVT (Anti-Vibration Technology), care reduce vibratiile produse in timpul utilizarii. Aceasta este realizata prin intermediul unui sistem de amortizare dinamic, care ofera un nivel ridicat de confort in timpul lucrului. Astfel, utilizatorul nu se va simti obosit sau incomod chiar si in timpul utilizarii indelungate a ciocanului demolator.

De asemenea, ciocanul demolator este dotat cu functia Soft NoLoad, care reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza la relanti, permitand diminuarea vibratiilor masinii. Aceasta este o functie utila in timpul perioadelor de repaus sau cand nu este nevoie de o putere de percutie maxima.

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie si control in timpul demolarilor.

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului, reducand astfel socurile initiale si protejand atat utilizatorul, cat si echipamentul.

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor este de 8 m/s2, ceea ce indica un nivel redus de vibratii.

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza ciocanul demolator si permit utilizatorului sa inceapa lucrul imediat, fara a fi necesara achizitionarea altor elemente suplimentare.

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze in spatii inguste sau incomode.

Ciocanul demolator este o alegere excelenta pentru cei care au nevoie de un echipament puternic, versatil si confortabil pentru lucrarile de demolare. Cu functiile sale inovatoare si accesoriile incluse in setul de livrare, acest ciocan demolator este un instrument de incredere pentru profesionisti si amatori deopotriva. Categoria Ciocane Rotopercutoare Demolatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Capacitate insurubare - suruburi obisnuite/de rezistenta: M12-M30/M10-M24, ceea ce face ca masina sa fie potrivita pentru o gama larga de aplicatii de insurubare. Portscula: 3/4 inch, asigura compatibilitatea..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul constant al vitezei si controlul electronic al turatiei permit utilizatorului sa ajusteze puterea si viteza ciocanului in functie de necesitatile lucrarii. Functia Soft Start asigura pornirea..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Cu un nivel de zgomot de 91 dB(A), acest ciocan rotopercutor are un nivel redus de presiune acustica, asigurand un mediu de lucru mai confortabil. Nivelul de putere sonora este de 102 dB(A), iar nivelul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.