Masina Frecat Aspirat Impinsa

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Masina Frecat Aspirat Impinsa, un produs Nilfisk. Este o masina de curatat aspirat pardoseli cu sistem Ecoflex, ce are o latime de 430 mm si o capacitate de 30 litri. Compacta si foarte manevrabila, este ideala pentru curatarea eficienta a pardoselilor.

Designul si constructia acestei masini se bazeaza pe tehnologia Nilfisk demonstrata, garantand o crestere a productivitatii zilnice in diverse locatii precum birouri, magazine, hoteluri, scoli, spitale si alte spatii de lucru. Performanta ridicata si constanta a masinii este asigurata de puntea de frecat de 43 cm, ce poate fi echipata cu o perie sau un pad, in functie de nevoile de curatare.

Sistemul Ecoflex al masinii asigura absorbtia superioara a apei, datorita racletei curbate. Rezultatul este o pardoseala perfect uscata si puteti mentine un ritm de lucru bun pentru o perioada lunga de timp, de pana la 4 ore de functionare continua, spaland si uscand pe o baterie complet incarcata. De asemenea, masina poate functiona pana la 100 de minute inainte de a fi necesar umplerea rezervorului de solutie.

Utilizarea masinii este usoara si nu necesita multa instruire. Cele 4 roti asigura o manevrare facila a masinii, iar butonul OneTouch activeaza toate functiile cu un singur clic. In plus, setarile de curatare pot fi schimbate usor cu ajutorul celor 3 butoane de pe panoul de control.

Aceasta masina este disponibila atat in varianta cu baterie, cat si cu cablu. Varianta cu baterie poate fi achizitionata si cu tractiune, pentru a maximiza ergonomia si confortul utilizatorului in timpul utilizarii masinii. Categoria Masini Aspirat Curatat Podele.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Echipamente Curatenie:
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Foarfeca de gradina dispune de un maner de cauciuc pentru o utilizare usoara si confortabila si are un design compact, usor de manevrat. Deschiderea lamelor este ajustabila in doua trepte: 25 mm si 35..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator are un nivel de presiune acustica de 88 dB(A), ceea ce il face un echipament relativ silentios in comparatie cu alte modele. Nivelul puterii sonore este de 99 dB(A), iar nivelul vibratiilor..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.