Invertor Sudura Aluminiu

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Invertor Sudura Aluminiu, un produs Intensiv. Invertor sudura aluminiu intensivaparat sudura amorsare prin inalta frecventa in mediu protector argon sudat aluminiu, inox, otel carbon, cupru. Functii mod sudura aluminiu si sudura inox, otel carbon, cupr functia curent pulsat pupermite sudarea in bune conditii, atat materialelor groase, cat si materialelor subtiri. Functia balan impiedica oxidarea aluminiului in timpul sudurii, asigura calitate inalta sudurii si oviteza lucru marita. Functii posibilitate sudura electrozi inveliti. inox, otel, rutilici si bazici protectie impotriva variatiilor parametri reglabil curentul start curentul principal curentul baza curentul final curent pulsat. Durata impuls perioada post gaz puterea curatare kit livrare pistolet cablu este masa penseta, penseta, penseta, portpenseta, duza ceramica nr. Duza ceramica nr. Duza ceramica nr. Capac pistolet scurt capac pistolet lung cablu este portelectod ambalaj din carton electrozi utilizabili. Clasa izolatie. Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Kitul livrat impreuna cu aparatul de sudura include un pistolet TIG, cu racire cu apa si o lungime de 4 metri, un cablu de masa cu sectiune de 25 mm2 si o lungime de 3 metri, cu mufa tata DX50. De asemenea,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este ideal pentru munca de productie de la medii la mari. Acesta poate face fata cerintelor ridicate de sudura, asigurand rezultate precise si de inalta calitate. De asemenea, aparatul este echipat..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica, avand o putere de 1150 W si rotatii per minut de 650, este echipata cu un sistem de alimentare a uleiului pentru o gaurire rapida si eficienta. Aceasta este conceputa..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

Masina dispune de 3 trepte mecanice de viteze, ceea ce faciliteaza adaptarea la diverse aplicatii. Regulatorul de apa asigura racirea corespunzatoare a coroanei diamantate pentru a preveni supra-incalzirea...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor este o unealta puternica si versatila, potrivita pentru o gama larga de aplicatii in constructii si lucrari de renovare. Are o putere absorbita de 1510 W, ceea ce-l face potrivit..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.