Generator Curent

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent, un produs Senci. Generator curent monofazic alternator silentios, prietenos mediul regulator portabil, compact, cadru rezistent senzor suprasarcina auto oprire alerta nivel ulei scazut oprire automata motorului filtr aer nou, mai mic un design performanta chiar si dupa functionare continua uz casnic si comercial panou control rezistent la ploaie si praf. in regim continuu. Regulator motor pornire motor la cheie capacitate. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Pentru o mai buna mobilitate, generatorul are doua roti, ceea ce faciliteaza deplasarea acestuia. Este prevazut cu doua prize Schuko de 230V 32A, pentru a putea alimenta diverse echipamente si aparate...
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Alternatorul de calitate superioara asigura o functionare fiabila si de lunga durata. Unul dintre aspectele sale deosebit de importante este alerta pentru nivelul scazut de ulei, care declanseaza o oprire..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Generatorul trifazat are o putere maxima de 11 kW la tensiunea de 400V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care ajuta la mentinerea stabilitatii tensiunii de 230V/400V. Motorul Senci are o putere..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Generatorul de curent trifazat are o putere maxima de 13 kW si functioneaza la tensiunea de 400 V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care mentine tensiunea la un nivel constant, asigurand astfel..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Pentru a facilita lucrul in conditii de iluminare slaba, masina are o lumina de lucru tip LED, care ilumineaza zona de lucru pentru a asigura o vizibilitate clara. Aceasta caracteristica este deosebit..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Masina de gaurit cu talpa magnetica este o alegere ideala pentru cei care cauta o masina performanta, eficienta si usor de utilizat pentru gaurirea in otel. Cu caracteristici si accesorii de calitate,..
Masina Gaurit Coroana Diamantata
Masina Gaurit Coroana Diamantata

O caracteristica importanta este protectia impotriva suprasarcinii. In cazul in care ambreiajul patineaza, masina se va decupla automat pentru a preveni deteriorarea coroanei diamantate sau a motorului...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Acest lucru il face extrem de versatil in diferite aplicatii si o alegere excelenta pentru profesionisti...
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Unul dintre aspectele importante ale acestui stemuitor este functia Soft Start, care asigura o pornire lenta a masinii, protejand astfel atat aparatul, cat si reteaua electrica. Aceasta inseamna ca stemuitorul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.