Generator Curent Monofazat

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent Monofazat, un produs Senci. Generator curent lite. generator curent monofazic lit. in regim continuu. in regim continuu. Regulator motor capacitate. Motor benzina, alternator inclus protectie lipsa ulei, indicator nivel combustibil multimetr digital afisare tensiune, frecventa, contor alternator brevetat alerta nivel ulei scazut oprire automata motorului senzor sarcina auto oprire filtr aer nou, mai mic un design silentios, prietenos mediul regulator portabil, compact, cadru rezistent performanta chiar si dupa functionare continua uz casnic si comercial panou control rezistent la ploaie si praf. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Dispune de un regulator de tensiune AVR, care asigura o tensiune constanta si stabila in timpul functionarii. Este portabil si compact, avand in acelasi timp un cadru rezistent, ceea ce il face usor de..
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Cu un factor de protectie IP23M, acest generator este protectionat impotriva prafului si a stropilor de apa, oferind o siguranta si fiabilitate crescuta. Rezervorul de combustibil de 45 de litri al acestui..
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Cu o greutate de 170 kg si dimensiuni de 730 x 770 x 915 mm, este un utilaj portabil si compact, avand un cadru rezistent. Generatorul este dotat cu un contor de ore, un voltmetru si un indicator de frecventa,..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Generatorul de curent trifazat are o putere maxima de 13 kW si functioneaza la tensiunea de 400 V. Este echipat cu un regulator de tensiune AVR, care mentine tensiunea la un nivel constant, asigurand astfel..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Ciocanul rotopercutor cu 2 acumulatori Li-ion, 18 V, 5 Ah este echipat cu un motor fara perii, ceea ce ii confera o productivitate si un randament ridicate. De asemenea, acesta beneficiaza de protectie..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Acest fierastrau este conceput pentru a realiza caneluri precise si rapide in zidarie. Functia de pornire lenta, numita Soft Start, asigura protectia masinii si a retelei electrice, permite o pornire lenta..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Design-ul picioarelor compresorului asigura o stabilitate sporita in timpul utilizarii si previne rasturnarea accidentala. Acest aspect este crucial pentru siguranta lucratorilor si pentru o functionare..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii...
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Controlul electronic al turatiei este o caracteristica utila, deoarece permite utilizatorului sa selecteze viteza optima de lucru in functie de materialul pe care il lucreaza. Acest lucru ajuta la evitarea..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.