Generator Curent Diesel

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Generator Curent Diesel, un produs Konner Sohnen. Iesire, sistem pornire manual electric hd, motorina timpi motor ulei, zgomot la toate generatoarele au alternatoare bobinate cupr si afisaj functionare, frecventa si voltaj. Cadru rezistent tevi rotunde de. Preincalzitor pornire usoara in conditii temperatura joasa. Baterie ah. Prize a, motorizare diesel, pornire electrica click aici descarca manualul utilizare in lb. Romana hd. Categoria Generatoare Curent. Pentru preturi avantajoase vezi Generatoare Curent Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Generatoare Curent:
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare
Generator Curent Monofazat Panou Automatizare

Generatorul de curent monofazat este echipat cu un panou de automatizare (ATS) care permite pornirea automata a generatorului in cazul in care alimentarea cu curent electric de la retea este intrerupta...
Generator Trifazat
Generator Trifazat

Printre caracteristicile de siguranta se numara un alternator de calitate superioara marca Senci, care asigura un randament ridicat, si un sistem de alerta pentru nivelul scazut de ulei, care opreste automat..
Generator Trifazat Automatizare
Generator Trifazat Automatizare

Alternatorul de calitate superioara asigura o functionare fiabila si de lunga durata. Unul dintre aspectele sale deosebit de importante este alerta pentru nivelul scazut de ulei, care declanseaza o oprire..
Generator Curent Trifazat
Generator Curent Trifazat

Alternatorul de calitate superioara asigura o performanta stabila si eficienta energetica crescuta. Generatorul este echipat cu un senzor de nivel scazut al uleiului, care previne deteriorarea motorului..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Setul de livrare include o menghina verticala, un sac colector, un echer, doua ghidaje laterale, o cheie tubulara 5, o panza de 260x30x40T si o unitate wireless montata. Nu sunt incluse incarcatorul si..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste setul de livrare, acesta include un limitator de adancime, un surub M4x10, o masca de protectie si seturi de lame de taiere pentru diferite dimensiuni de filet. Este important de mentionat..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Foarfeca electrica de taiat tabla ondulata cu acumulatori este un instrument puternic, versatil si usor de utilizat, conceput pentru a realiza taieri precise si curate. Cu caracteristici inovatoare si..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Lungimea totala a ciocanului demolator este de 528 mm, iar greutatea neta este de 8 kg. Acesta are un design compact si ergonomic, permitand utilizatorului sa manevreze usor echipamentul si sa lucreze..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.