Electropalan Extensibil Cablu

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Electropalan Extensibil Cablu, un produs Officine Iori. Lichidare stoc ultima bucata electropalan elefantin officine iori electropalan brat macara, fixare prin clema pe brat ascensorul lucrari artizanale, renovari mici si servicii usoare. Reductor in baie ulei. Sarcina monofazat motor, motor intensitatea curentului motor ratie reductie, cablu rupere rezistenta la rupere maxima cablu clasa ridicare alte denumiri palan electric, electro palan, macara electrica, scripete electric, troli electric fabricat in italia officine un producator italian experienta in productia electropalanelor fondat in. Palanele electrice produse respecta cele mai stricte standarde calitate, oferind durata mare viata pe santierele din intreaga lume. Categoria Electropalane Santier. Pentru preturi avantajoase vezi Electropalane Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Monofazic
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Un alt aspect important al acestui electropalan este scripetele electric. Acesta are un reductor in baie de ulei, care asigura o lubrifiere adecvata si prelungeste durata de viata a motorului. Scripetele..
Electropalan Macara Cablu Trifazic
Electropalan Macara Cablu Trifazic

Cu dimensiunile sale compacte de 1900x142x350 mm si o greutate de 166 kg, acest electropalan este usor de manevrat si transportat in diverse locatii de lucru. In ceea ce priveste dotarile optionale, acest..
Nivela Laser Multi
Nivela Laser Multi

Aceasta nivela laser este compatibila cu acumulatori CXT si ofera un timp de functionare de pana la 28 de ore cu un acumulator CXT BL1041B de 10,8V / 4,0Ah. Astfel, utilizatorul poate beneficia de o autonomie..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Masina Taiat Zidarie
Masina Taiat Zidarie

Setul de livrare al acestei masini nu contine disc de taiere, acesta trebuind achizitionat separat. Datele tehnice arata ca masina are o turatie in gol de 7.200 min-1 si un diametru de disc de 185 mm...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui ciocan demolator este functia AVT (Anti-Vibration Technology) care reduce vibratiile, asigurand astfel un confort sporit in timpul utilizarii. Sistemul de..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.