Electropalan Macara Cablu Monofazic

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Electropalan Macara Cablu Monofazic, un produs Officine Iori. Acest electropalan profesional tip macara poate ridica o sarcina de pana la 500 kg, avand un cablu de 40 de metri. Este actionat de un motor monofazic, cu o putere suficienta pentru a sustine greutatea mentionata. Motorul are o functionare lina si silentioasa, oferind o eficienta crescuta in operatiunile de ridicare.

Caracteristica distinctiva a acestui electropalan este sistemul de macara electrica cu brat rotativ la 360 de grade, care ofera o versatilitate extrema de utilizare. Aceasta functie permite operatorului sa manevreze sarcina in orice directie si sa o pozitioneze cu precizie la locul potrivit.

Un alt aspect important al acestui electropalan este scripetele electric. Acesta are un reductor in baie de ulei, care asigura o lubrifiere adecvata si prelungeste durata de viata a motorului. Scripetele are o constructie robusta, fiind rezistent la uzura si fiabil in operare.

Electropalanul este dotat cu un cablu de 40 de metri, care ofera o lungime suficienta pentru a acoperi o gama larga de aplicatii. Cablul este realizat dintr-un material rezistent la rupere si este echipat cu un dispozitiv de blocare pentru a asigura siguranta in timpul operatiunilor de ridicare.

Acest electropalan profesional tip macara este o solutie ideala pentru diverse aplicatii de ridicare a sarcinilor de pana la 500 kg. Cu motorul monofazic puternic si bratul rotativ la 360 de grade, acesta ofera versatilitate extrema si permite operatorului sa manevreze sarcina cu precizie si eficienta sporita. Scripetele electric GM500 cu reductor in baie de ulei asigura durabilitate si siguranta in operare. Categoria Electropalane Santier.
Pentru preturi avantajoase vezi Electropalane Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Trifazic
Electropalan Macara Cablu Trifazic

Scripetele electric este echipat cu un reductor in baie de ulei, asigurandu-i o functionare lina si eficienta. Viteza de ridicare a electropalanului este de 35 m/min, asigurand astfel o eficienta ridicata..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Setul de livrare include doi acumulatori 18V/5Ah, care ofera o alimentare de lunga durata. Un incarcator rapid este inclus pentru a reincarca acumulatorii intr-un timp scurt. O valiza de transport este..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Designul ergonomic si greutatea redusa fac ca folosirea foarfecii sa fie foarte usoara si confortabila, chiar si pe o perioada indelungata. Cu ajutorul tehnologiei XPT (EXTREME PROTECTION TECHNOLOGY),..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor anti-vibratii este un instrument puternic potrivit pentru utilizarea in constructii. Are o putere absorbita de 850 W si este echipat cu functia AVT (Anti-Vibration Technology), care..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Cu o forta de strangere de 9300 N (950 kg), aceasta masina de gaurit asigura o fixare sigura si precisa a pieselor de lucru. Este dotata cu un rezervor pentru lichidul de racire, care este inclus in setul..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.