Electropalan Macara Cablu Trifazic

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Electropalan Macara Cablu Trifazic, un produs Officine Iori. Acest electropalan profesional tip macara are o capacitate de ridicare de pana la 350 kg si un cablu de lungime 40 metri (cu posibilitatea de extindere pana la 50 metri). Este echipat cu un motor trifazic puternic de 2,2 kW, avand o tensiune de alimentare de 400 V si o frecventa de 50 Hz.

Electropalanul este conceput pentru a oferi un grad inalt de versatilitate. Bratul are capacitate de rotatie la 360 de grade, ceea ce permite utilizarea sa in diverse aplicatii si zone de lucru. Suportul este inclus in kitul de livrare, asigurand astfel o instalare usoara si sigura.

Scripetele electric este echipat cu un reductor in baie de ulei, asigurandu-i o functionare lina si eficienta. Viteza de ridicare a electropalanului este de 35 m/min, asigurand astfel o eficienta ridicata in timpul utilizarii. In plus, electropalanul are o capacitate maxima de rupere de 25 kN, garantind siguranta si rezistenta in procesul de ridicare.

Cu dimensiunile sale compacte de 1900x142x350 mm si o greutate de 166 kg, acest electropalan este usor de manevrat si transportat in diverse locatii de lucru. In ceea ce priveste dotarile optionale, acest electropalan poate fi echipat cu un control de la distanta de joasa tensiune mono/trifazata, avand 3 butoane si un cablu de lungime de 25 sau 50 metri. Aceasta dotare permite operatorului sa controleze electropalanul de la distanta, marind astfel nivelul de siguranta si eficienta in operare.

Electropalanul profesional tip macara este conceput pentru a oferi un grad inalt de versatilitate, eficienta si siguranta in procesul de ridicare a sarcinilor de pana la 350 kg. Cu motorul sau puternic, viteza de ridicare rapida si dimensiunile compacte, acest electropalan este o solutie ideala pentru diverse lucrari de ridicare in mediul industrial. Categoria Electropalane Santier.
Pentru preturi avantajoase vezi Electropalane Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Monofazic
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Electropalanul este dotat cu un cablu de 40 de metri, care ofera o lungime suficienta pentru a acoperi o gama larga de aplicatii. Cablul este realizat dintr-un material rezistent la rupere si este echipat..
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Datele tehnice ale acestui compactor includ puterea maxima de 4.4 Cp la 3600 min-1. Motorul functioneaza cu un tip de motor in 4 timpi si are o capacitate cilindrica de 149 ccm. Turatiile motorului fara..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Este un fierastrau profesional cu banda, potrivit pentru taierea lemnului sau materialelor plastice moi. Acesta este dotat cu 2 viteze prin schimbarea curelei, ceea ce permite ajustarea vitezei de taiere..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul profesional este un echipament eficient, conceput pentru a preveni formarea ruginii, mucegaiului si petelor in diverse medii. Are un randament mare si poate reduce timpul de uscare a..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.