Electropalan Macara Cablu Trifazic

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Electropalan Macara Cablu Trifazic, un produs Officine Iori. Acest electropalan profesional tip macara are o capacitate de ridicare de pana la 350 kg si un cablu de lungime 40 metri (cu posibilitatea de extindere pana la 50 metri). Este echipat cu un motor trifazic puternic de 2,2 kW, avand o tensiune de alimentare de 400 V si o frecventa de 50 Hz.

Electropalanul este conceput pentru a oferi un grad inalt de versatilitate. Bratul are capacitate de rotatie la 360 de grade, ceea ce permite utilizarea sa in diverse aplicatii si zone de lucru. Suportul este inclus in kitul de livrare, asigurand astfel o instalare usoara si sigura.

Scripetele electric este echipat cu un reductor in baie de ulei, asigurandu-i o functionare lina si eficienta. Viteza de ridicare a electropalanului este de 35 m/min, asigurand astfel o eficienta ridicata in timpul utilizarii. In plus, electropalanul are o capacitate maxima de rupere de 25 kN, garantind siguranta si rezistenta in procesul de ridicare.

Cu dimensiunile sale compacte de 1900x142x350 mm si o greutate de 166 kg, acest electropalan este usor de manevrat si transportat in diverse locatii de lucru. In ceea ce priveste dotarile optionale, acest electropalan poate fi echipat cu un control de la distanta de joasa tensiune mono/trifazata, avand 3 butoane si un cablu de lungime de 25 sau 50 metri. Aceasta dotare permite operatorului sa controleze electropalanul de la distanta, marind astfel nivelul de siguranta si eficienta in operare.

Electropalanul profesional tip macara este conceput pentru a oferi un grad inalt de versatilitate, eficienta si siguranta in procesul de ridicare a sarcinilor de pana la 350 kg. Cu motorul sau puternic, viteza de ridicare rapida si dimensiunile compacte, acest electropalan este o solutie ideala pentru diverse lucrari de ridicare in mediul industrial. Categoria Electropalane Santier.
Pentru preturi avantajoase vezi Electropalane Santier Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Electropalane:
Electropalan Macara Cablu Monofazic
Electropalan Macara Cablu Monofazic

Acest electropalan profesional tip macara poate ridica o sarcina de pana la 500 kg, avand un cablu de 40 de metri. Este actionat de un motor monofazic, cu o putere suficienta pentru a sustine greutatea..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are un control constant al vitezei, ceea ce inseamna ca aceasta va ramane constanta in timpul utilizarii, indiferent de presiunea aplicata sau de rezistenta materialelor...
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Alimentare: 2x18V (36V) 5 Ah, care ofera o putere suficienta pentru a face fata oricarei sarcini. Turatie de mers in gol (treapta 1): 0 - 900 rpm, turatie de mers in gol (treapta 2): 0 - 1.100 rpm, turatie..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este un echipament puternic, avand o putere de 2000 de Wati si o viteza de rotatie de 4500 rpm. Acesta este ideal pentru realizarea gaurilor precise si rapide pentru cepuri sau alte lucrari similare...
Masina Gaurit Talpa Magnetica
Masina Gaurit Talpa Magnetica

Aceasta masina de gaurit ofera cuplu ideal atat pentru gaurile de mici cat si de mari dimensiuni, acoperind aproape toate aplicatiile de gaurire in otel. Este prevazuta cu un sistem de prindere tip Weldon..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.