Aparat Sudura Digital

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Aparat Sudura Digital, un produs Intensiv. Aparat sudura intensiv recomandat sudarea in curent continu si electrozi inveliti in curent continu dc. Amorsarea arcului camp inalta frecventa hf, se atinge materialul electrodul wolfram. Reglaj manual potentiometr pre flow pre gaz sudura si post flow post gaz sudura sudura tig. Arc force si hot start sudura sudeaza toate tipurile electrozi inveliti rutilici, bazici, inox,fonta. Fiabile si robuste, usor intretinut. Reglaj continu al curentului sudura. Protectie termica termostat cuple sudura mari transfer putere ridicat. electrozi utilizabili, clasa izolatie set livrare este masa. cablu masa cupla conectare tata pistolet intrerupator. Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Aparatul de sudura este un echipament sofisticat si performant in industria sudurilor. Este un aparat de sudura tip TIG, controlat de un microprocesor, conceput pentru a suda in curent continuu sau alternativ,..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este ideal pentru munca de productie de la medii la mari. Acesta poate face fata cerintelor ridicate de sudura, asigurand rezultate precise si de inalta calitate. De asemenea, aparatul este echipat..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

Aceasta masina de gaurit si frezat este ideala pentru obtinerea de rezultate profesionale si deosebite. Motorul puternic asigura un nivel ridicat al performantei, iar precizia concentricitatii axului permite..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

In ceea ce priveste caracteristicile, acest mai compactor este potrivit pentru gradini si peisagistica. Datorita designului compact si greutatii reduse, poate fi utilizat chiar si in spatii inchise. Setul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Pentru a proteja masina si acumulatorul, acest fierastrau circular dispune de functia Soft Start, care asigura pornirea lenta a masinii. Astfel, se evita un consum mare de energie si se prelungeste durata..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

In ceea ce priveste siguranta operatorului, masina este dotata cu o frana electrica. Aceasta asigura o oprire rapida a lamei, in cazul in care apare o situatie de urgenta sau daca operatorul doreste sa..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.