Analogic Aparat Sudura

-Compresoare Aer--Generatoare Curent--Scule--Scule Electrice--Masini Slefuit--Masini Frezat--Masini Taiat Placi Gresie Faianta--Nivele Laser--Vibratoare Beton--Accesorii Masini Electrice-
-Festool--Milwaukee--Mobius--Diamantatexpert--Leica--Rodcraft--Bisonte--Konner Sohnen--Titan Wagner--Intensiv-

Analogic Aparat Sudura, un produs Jasic. Ja pulse sursa avansata tehnologica invertor monofazat, potrivita lucrari productie medii si mari. Panoul analogic inovator si usor utilizat permite controlul complet al parametrilor sudura. Caracteristicile excelente ale dispozitivului fac din acesta alegere sudori calificati care necesita performanta precisa si fiabila. curent la electrozi utilizabili. Functii mod sudura aluminiu si sudura inox, otel carbon, cupr control analogic. Functia curent pulsat pupermite sudarea in bune conditii, atat materialelor groase, cat si materialelor subtiri. Functia balan impiedica oxidarea aluminiului in timpul sudurii, asigura calitate inalta sudurii si viteza lucru marita. Functia curent pulsat pulsata reglabila reglabila poate ajunge la hz, si aduce arc mai concentrat öi penetrare mai adanca sudurii sudura timpi timpi reglaj curent alternativ ecran digital. Functii hot start posibilitate sudura electrozi inveliti. inox, otel, rutilici si bazici protectie impotriva variatiilor kit Categoria Aparate Sudura. Pentru preturi avantajoase vezi Aparate Sudura Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Aparate Sudura:
Aparat Sudura Racire Apa
Aparat Sudura Racire Apa

Datele tehnice ale aparatului includ o tensiune de alimentare de 380 V si o gama de curent reglabila intre 10 si 250 A. Curentul la 60% este de 115 A, iar aparatul poate utiliza electrozi cu dimensiuni..
Aparat Sudura Racit
Aparat Sudura Racit

Aparatul este un invertor trifazat, care asigura o alimentare stabila si puternica. Display-ul digital incorporat ofera utilizatorului informatii precise si usor de citit despre setarile de sudura. Acest..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator vine insotit de un set de accesorii, care include o dalta de spit de 280 mm pentru diferite aplicatii de demolare, un maner lateral pentru o mai buna manevrabilitate, un tub de vaselina..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, dezumidificatorul are dimensiunile 595 x 530 x 970 mm. Poate functiona intr-un interval de temperatura cuprins intre 5-35 grade C. Capacitatea sa de rezervor..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Cu o presiune maxima de 10 bari si o putere de 3000 W, compresorul Guede 01747 ofera performante impresionante. Aceasta inseamna ca poate fi utilizat pentru o varietate de sarcini, cum ar fi umflarea pneurilor,..
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion
Foarfeca Electrica Gradina Li Ion

Setul de livrare nu include incarcator si acumulatori. Aceasta dispune de un motor puternic si rezistent de 36V, alimentat de doi acumulatori de 18V. Foarfeca este compatibila cu acumulatorii de 18V cu..
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj
Masina Gaurit Frezat Coloana Foraj

De asemenea, masina de gaurit si frezat cu coloana de foraj are un cap de masina reglabil inclinatie intre -45 + 45 grade, o distanta de la ax la masa de 220 mm si o proiectie de 167 mm. Turatia poate..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Albertool. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.