Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Instrumente Masurat:
Nivela Optica
Nivela Optica

Nivela optica este echipamentul perfect pentru nivelarea precisa a suprafetelor pe o distanta de pana la 100 de metri. Aceasta este prevazuta cu un compensator cu amortizare magnetica, asigurand o precizie.
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul

Nivela este alimentata de un acumulator de 10,8 V XR Li-Ion cu o capacitate de 2,0 Ah, care ofera o durata de functionare suficienta pentru a finaliza lucrarile de nivelare. In plus, setul de livrare include.
Nivela Laser Rotativa
Nivela Laser Rotativa

Nivela laser rotativa este foarte usor de utilizat, iar autonomia sa ridicata este asigurata de acumulatorul XR Li-Ion de 18V, care ofera energie suficienta pentru a lucra pe o perioada lunga de timp fara.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are o putere absorbita de 1100 de wati. Turatia in gol variaza intre 250 si 500 de rotatii pe minut, iar numarul loviturilor pe minut este cuprins intre 1450 si 2900. Capacitatea..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Producatorul a inclus in setul de livrare accesorii si unelte utile. Setul include o dalta spit de 280 mm, un maner lateral de forma D (417003-1), un tub de vaselina), o laveta si o valiza de transport...
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul este dotat cu o valva de siguranta testata TUV, pentru a asigura siguranta utilizatorului. Furtunul rezervorului de tip DL si conducta de presiune realizata din cupru cu supapa faciliteaza..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Un alt avantaj al ciocanului rotopercutor este limitatorul de cuplu, care opreste automat masina atunci cand intalneste armatura. Aceasta ajuta la prevenirea supraechilibrarii si la protejarea motorului si retelei electrice...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Unghiul de taiere poate fi reglat in plan vertical stanga/dreapta pana la 60/60 grade si in plan orizontal stanga/dreapta pana la 48/48 grade. Capacitatea de taiere la 0/45 grade este de 91 x 279 mm / 91 x 197 mm...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.