Nivela Laser Rotativa

-Dulapuri--Seturi Mobilier Gradina--Fierastraie Circulare--Masini Gaurit--Masini Insurubat--Aspiratoare--Accesorii Fierastraie--Ciocane Rotopercutoare--Masini Spalat Presiune--Fierastraie Pendulare-
-Dewalt--Keter--Stanley--Black Decker--Senco--Varma Tec--Daewoo--Crown--Fissler--Cambro-

Nivela Laser Rotativa, un produs Dewalt. Nivela laser rotativa este o unealta profesionista de precizie, perfecta pentru lucrari de constructii, instalatii sau amenajari interioare. Aceasta nivela este construita cu o carcasa robusta, realizata din plastic dur si cauciuc, ceea ce o face rezistenta la socuri si capabila sa reziste in conditii de lucru dificile.

Unul dintre avantajele majore ale acestei nivele este autonivelarea automata pe planuri inclinate. In doar cateva secunde, nivelul se va ajusta automat pentru a se aseza la orizontala pe orice suprafata inclinata. Acest lucru permite utilizatorului sa lucreze mai eficient si sa obtina rezultate precise, fara a fi nevoie de ajustari manuale constante.

Nivela laser rotativa este foarte usor de utilizat, iar autonomia sa ridicata este asigurata de acumulatorul XR Li-Ion de 18V, care ofera energie suficienta pentru a lucra pe o perioada lunga de timp fara a fi necesara reincarcarea frecventa.

Aceasta nivela dispune de o serie de caracteristici suplimentare care o fac si mai versatila. De exemplu, precizia de nivelare este de +/- 3mm la fiecare 30m, ceea ce asigura rezultate excelente. Clasa de protectie IP54 garanteaza ca nivelul este rezistent la praful si la stropirea cu apa. Modul de inclinare manuala permite o ajustare precisa a nivelului in intervalul de +- 10 grade. Conexiunea pentru trepied faciliteaza pozitionarea si fixarea stabila a nivelului.

Domeniul de lucru al nivelului este de 45 m fara receptor, dar poate ajunge pana la 457 m cu ajutorul receptorului. Aceasta acoperire mare permite utilizatorului sa lucreze eficient pe o suprafata extinsa, fara a fi nevoie sa relocheze nivelul sau sa utilizeze un alt dispozitiv.

Detaliile tehnice ale nivalei laser rotative includ clasa laser 2, care ii confera o putere optima pentru o nivela laser. Proiectia orizontala completa de 360 grade si punctul vertical permit utilizatorului sa obtina o imagine completa a nivelului si sa efectueze lucrari detaliate si precise. Este alimentata de un acumulator XR 18V si masoara 300 mm latime, 440 mm inaltime si 330 mm lungime. Greutatea nivalei este de 7,2 kg, asigurand stabilitate si confort in timpul utilizarii.

Nivela laser rotativa vine insotita de un set de livrare complet. Acesta include doua acumulatoare XR 18V x 2.0Ah, un incarcator pentru acumulatori, un receptor pentru extinderea distantei de lucru, o placa tinta pentru o aliniere mai precisa, ochelari de protectie pentru utilizator, un suport pentru montare pe perete si o valiza profesionala pentru depozitare si transport. Toate aceste accesorii asigura ca nivelul este pregatit pentru utilizare imediata si usor de transportat de la un loc de munca la altul. Categoria Nivele.
Pentru preturi avantajoase vezi Nivele Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Instrumente Masurat:
Nivela Optica
Nivela Optica

Nivela optica este echipamentul perfect pentru nivelarea precisa a suprafetelor pe o distanta de pana la 100 de metri. Aceasta este prevazuta cu un compensator cu amortizare magnetica, asigurand o precizie.
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul
Nivela Laser Autonivelanta Cruce Fascicul

Nivela este alimentata de un acumulator de 10,8 V XR Li-Ion cu o capacitate de 2,0 Ah, care ofera o durata de functionare suficienta pentru a finaliza lucrarile de nivelare. In plus, setul de livrare include.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acesta are o capacitate de gaurire de pana la 40 mm pentru burghiu si pana la 105 mm pentru corona. Frecventa batailor variaza intre 1450 si 2900 de lovituri..
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Maiul utilizeaza ulei de tip 10W-40, cu gradare 15W-40. Motorul este reversibil si produce vibratii intre 450 si 650 pe minut. Presiunea maxima de compresie este de 10 kN, iar adancimea de compactare este..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Dimensiunea mesei fierastraului este de 493 x 300 mm, iar inaltimea de trecere maxima este de 155 mm. Latimea de taiere maxima pe care o poate realiza acest fierastrau cu banda este de 305 mm. Fierastraul..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Un alt aspect important este piciorul de asezare mare, confectionat din aliaj de aluminiu sub presiune, care asigura unghiul de frezare precis de 90 de grade. Acesta este esential pentru realizarea gaurilor..
Dezumidificator Profesional
Dezumidificator Profesional

Dezumidificatorul are un design ergonomic care faciliteaza manevrarea si transportul. Poate fi utilizat in diverse domenii, precum constructii (case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport),..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Yalco. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.