Ciocan Rotopercutor

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Ciocan Rotopercutor, un produs Makita. Ciocanul rotopercutor este echipat cu o serie de caracteristici si functii care il fac eficient si confortabil pentru lucrarile de gaurire si daltuire. Functia AVT (Anti-Vibration Technology) este un sistem de amortizare dinamic care reduce vibratiile generate in timpul utilizarii si ofera un confort sporit. Acest lucru permite utilizatorului sa lucreze fara disconfort si fara a resimti oboseala excesiva.

Functia Soft NoLoad reduce turatia motorului atunci cand acesta functioneaza in gol, reducand astfel nivelul de vibratii al masinii. Aceasta asigura o experienta de lucru mai confortabila si previne deteriorarea echipamentului. Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selecteze viteza optima de lucru, in functie de necesitati si de tipul de material. Acest lucru asigura o performanta excelenta in orice aplicatie.

Limitatorul de cuplu este o caracteristica de siguranta care opreste automat functionarea masinii in momentul in care intampina rezistenta excesiva, cum ar fi intalnirea cu un obiect solid sau armatura. Aceasta protejeaza atat masina, cat si reteaua electrica. Functia Soft Start permite pornirea lenta a masinii, astfel incat sa nu se produca socuri puternice in momentul pornirii. Acest lucru contribuie la protejarea echipamentului si la prelungirea duratei de viata a acestuia.

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Aceasta il face potrivit atat pentru lucrarile de gaurire, cat si pentru cele de daltuire.Este potrivit pentru burghie si dalti SDS-MAX, asigurand astfel o mare versatilitate in aplicatii. Controlul constant al vitezei permite mentinerea unei turatii constante in timpul lucrului, indiferent de sarcina aplicata.

Dispozitivele LED pentru schimbarea periilor si pentru problemele electrice faciliteaza inlocuirea periei si ofera indicatii clare in cazul aparitiei unor defectiuni electrice. Limitatorul de cuplu, in combinatie cu functia Soft Start, contribuie la protectia masinii si la imbunatatirea sigurantei in utilizare. Tehnologia Anti-Vibratii (AVT) reduca nivelul de vibratii al masinii si asigura un confort sporit in timpul utilizarii.

Ciocanul rotopercutor are o putere absorbita de 1100 de wati. Turatia in gol variaza intre 250 si 500 de rotatii pe minut, iar numarul loviturilor pe minut este cuprins intre 1450 si 2900. Capacitatea de gaurire maxima in beton este de 40 de milimetri, iar cu coroana poate ajunge pana la 105 milimetri. Energiile de impact (EPTA) este de 8 J. Nivelul presiunii acustice este de 92 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 103 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5 m/s2. Greutatea echipamentului este de 6,8 kilograme conform standardelor EPTA. Categoria Ciocane Rotopercutoare Demolatoare.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

In ceea ce priveste datele tehnice, fierastraul are o putere de 1150 W si o turatie in gol de 3200 rpm. Dimensiunea lamei este de 260 mm, iar diametrul interior al gaurii de prindere este de 30 mm...
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare
Fierastrau Circular Masa Brat Fara Glisare

Pe partea de confort si siguranta a utilizatorului, fierastraul circular are un nivel de presiune acustica in mers in gol de 91 dB(A), un nivel de putere sonora in mers in gol de 108 dB(A) si o valoare..
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Functia Soft Start este conceputa pentru a proteja masina si reteaua electrica. Aceasta permite pornirea lenta a masinii, evitand socurile si incarcarea brusca. Lumina de lucru tip LED este utila in spatiile..
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Compresorul este echipat cu un cooler mare, care asigura dissiparea optima a caldurii si o circulatie eficienta a aerului, prevenind supra-incalzirea echipamentului. Aceasta caracteristica este foarte..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Sudura poate fi realizata cu usurinta incepand de la 10 amperi, ceea ce il face potrivit si pentru foile subtiri. Designul compact, ergonomic si greutatea redusa faciliteaza utilizarea in diverse medii,..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Fierastraul circular de masa cu glisare pentru taieri inclinate fara acumulatori este un utilaj avansat, ideal pentru lucrari profesionale care necesita precizie si eficienta. Are un design modern si o..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, ciocanul rotopercutor are dimensiuni de 599 x 149 x 287 mm si o greutate de 10.9 kg conform standardelor EPTA. Acesta vine cu un cablu de alimentare de 4 metri..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.