Aparat Sudura Invertor

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Aparat Sudura Invertor, un produs Güde. Aparatul de sudura tip invertor, cu o putere de 5 kVA, este un dispozitiv versatil si eficient, potrivit atat pentru intrebuintare casnica, cat si pentru profesionisti. Acest aparat detine toate cele 4 procedee principale de sudura - ecranatul, electrodul, TIG-ul si sarma tubulara - incorporate intr-un singur dispozitiv, ceea ce il face ideal pentru o gama larga de aplicatii.

Sudura poate fi realizata cu usurinta incepand de la 10 amperi, ceea ce il face potrivit si pentru foile subtiri. Designul compact, ergonomic si greutatea redusa faciliteaza utilizarea in diverse medii, cum ar fi santierele sau locurile de munca in afara atelierului.

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia de 2 timpi - 4 timpi si filetatul pentru sarma de sudura sunt doar cateva dintre caracteristicile suplimentare care indeplinesc cerintele frecvente pentru un dispozitiv de sudura eficient.

Calitatea ridicata a acestui aparat poate fi observata inca de la prima utilizare. Sudura finala obtinuta este impecabila, neteda si stabila, oferind rezultate evidente imediat dupa terminarea lucrarii.

Acest aparat este dotat cu accesorii suplimentare, cum ar fi un pachet de furtun, si ofera spatiu de depozitare suplimentar pentru lucruri precum sarma de sudura, electrozi sau alte unelte necesare, facandu-l un set complet si adaptat oricarui tip de lucrare. Aparatul de sudura tip invertor este un dispozitiv eficient, versatil si fiabil, care indeplineste toate nevoile de sudura ale utilizatorilor. Categoria Aparate Invertoare Sudura.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Electrice Unelte:
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Limitatorul de cuplu este o caracteristica de siguranta care opreste automat functionarea masinii in momentul in care intampina rezistenta excesiva, cum ar fi intalnirea cu un obiect solid sau armatura...
Compresor Ulei Doi Cilindrii
Compresor Ulei Doi Cilindrii

Cu o putere de 3000 W si o capacitate a rezervorului de 100 L, acest compresor poate functiona la o presiune maxima de lucru de 10 bari. Conexiunile compresorului sunt de tip 3 DL, ceea ce permite controlul..
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Drepte Inclinare Unghi

Fierastraul are un maner cauciucat moale, care ofera o prindere sigura si un confort ridicat in utilizare. Acest aspect este important pentru a lucra cu precizie si pentru a reduce oboseala in timpul utilizarii...
Masina Rindeluit
Masina Rindeluit

Caracteristicile tehnice ale masinii sunt impresionante. Aceasta are o capacitate de rindeluire de 8.5 metri pe minut, o latime de lucru de 304 mm si o adancime de lucru reglabila de la 0 la 3 mm. Adancimea..
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Greutatea neta a acestui fierastrau cu banda este de 83 de kg, in timp ce greutatea bruta este de 105 kg, ceea ce il face un instrument destul de greu si puternic...
Fierastrau Banda
Fierastrau Banda

Fierastraul este alimentat la o tensiune de 230 Volt ?i are o putere motor de 750 W. Viteza motorului este de 1400 rpm, iar diametrul rolei este de 305 mm. Viteza de taiere poate fi reglata intre 300 si 800 m/min...
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii
Ciocan Rotopercutor Anti Vibratii

Ciocanul rotopercutor este echipat cu tehnologia Anti-Vibratii - AVT, care asigura reducerea vibratiilor si ofera un confort sporit utilizatorului. Aceasta este indispensabila in lucrul prelungit cu acest..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener CasaIdea. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.