Vibrator Placi Ceramice

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Vibrator Placi Ceramice, un produs Bihui. Acest vibrator este proiectat cu o nivela cu bula si o lumina de lucru, astfel incat sa puteti asigura o pozitionare perfecta si uniforma a placilor ceramice. De asemenea, ajuta la distribuirea uniforma a adezivului sub placi si placi mari in timpul instalarii. Setul de livrare include 1 buc vibrator, 1 buc acumulator, 1 buc incarcator si 1 buc cutie de transport. Aceste accesorii completeaza si faciliteaza utilizarea vibratorului in diferite situatii si asigura transportul si depozitarea usoara a acestuia.

Timpul de incarcare al bateriei este de aproximativ 2 ore, reducand astfel perioada de asteptare intre utilizari. Viteza de transmisie este variabila continuu, permitand reglarea usoara in functie de necesitati. Manerul de prindere TPR asigura un confort maxim in utilizare, reducand oboseala la manevrarea vibratorului. Ventuza este conceputa pentru a avea o capacitate de ridicare de 35 kg, permitand manipularea placilor ceramice grele fara efort suplimentar.

Acest vibrator are un acumulator Li-Ion de 16.8V, care ofera o putere si autonomie excelenta. Poate atinge o viteza de rotatie de pana la 10000 RPM, permitand o lucrare rapida si eficienta. Capacitatea maxima de ridicare a ventuzei este de 35 kg, ceea ce face ca acest vibrator sa fie potrivit pentru manevrarea placilor ceramice de dimensiuni mari. Pentru a monitoriza nivelul bateriei si a evita intreruperile neasteptate, acesta este echipat cu un indicator de nivel al bateriei. Categoria Vibrarea Placilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Placi Xxl:
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta

Este o masina de vibrat si nivelat placi de gresie si faianta prin generarea de vibratii. Aceasta functioneaza la o tensiune de 230 V si o frecventa de 50 Hz, cu o viteza de rotatie de 2940 rpm..
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistemul este ideal pentru pozitionarea si ajustarea fina a materialelor de format mare si mai grele, care au o suprafata neteda. Acesta poate fi utilizat cu succes in cazul placilor de piatra, granit,.
Sistem Compact Transport Placi
Sistem Compact Transport Placi

Caruciorul este de asemenea conceput pentru a se deplasa pe suprafete denivelate, inclusiv pe distante de pana la 2 cm. Acest lucru este esential atunci cand placile trebuie sa fie transportate in zone.
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice

Sistemul de fixare si ajustare cu 2 ventuze cu vacuum este un instrument eficient si practic pentru lucrul cu placi ceramice de diferite dimensiuni si grosimi. Cu ajutorul acestui sistem, puteti obtine.
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Limitatorul de cuplu este o caracteristica de siguranta care opreste automat functionarea masinii in momentul in care intampina rezistenta excesiva, cum ar fi intalnirea cu un obiect solid sau armatura...
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este un instrument puternic, conceput pentru lucrarile de demolare si spargere. Cu o putere de 1500 de wati si o frecventa de batai intre 950 si 1900 bpm, acesta asigura o eficienta..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Controlul electronic al turatiei permite utilizatorului sa selectioneze viteza optima de lucru pentru a se adapta la diferitele tipuri de materiale si aplicatii. Aceasta confera un grad ridicat de precizie..
Masina Strans Impact
Masina Strans Impact

Masina de strans cu impact cu doi acumulatori este echipata cu un motor fara perii, ceea ce garanteaza o productivitate si un randament ridicate. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa lucreze..
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Un aspect important al acestei masini este functia Soft Start care asigura pornirea lenta a masinii pentru a proteja atat masina cat si reteaua electrica. Carcasa masinii este ajustabila si are un adaptor..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.