Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice, un produs Bihui. Sistemul de fixare si ajustare cu 2 ventuze cu vacuum este ideal pentru a regla spatiul dintre placile ceramice cu o grosime intre 0,5 mm si 40 mm. Acest sistem utilizeaza 2 ventuze cu vacuum cu un diametru de 150 mm pentru a asigura o prindere puternica si sigura.

Pentru a ajusta nivelul placilor, sistemul este echipat cu doua butoane. Aceste butoane permit reglarea nivelului placilor in mod precis, pentru a obtine o suprafata plana si uniforma. Utilizarea butoanelor este simpla si eficienta, permitandu-va sa ajustati nivelul placilor cu usurinta.

Structura sistemului este usoara si durabila, asigurand o fixare sigura a placilor ceramice. Aceasta inseamna ca sistemul este rezistent la uzura si poate fi utilizat pe termen lung fara probleme.

Sistemul este ideal pentru placile mari de portelan sau piatra si sticla. Caracteristicile sale il fac potrivit pentru a lucra cu placi de dimensiuni mari, care pot fi greu de manevrat si de fixat in mod obisnuit. Ventuzele cu filet pentru reglaj fin sunt deosebit de practice pentru placile XXL, unde miscarea placilor dupa lipire este dificila din cauza suprafetei mari de contact cu adezivul.

Sistemul de fixare si ajustare cu 2 ventuze cu vacuum este un instrument eficient si practic pentru lucrul cu placi ceramice de diferite dimensiuni si grosimi. Cu ajutorul acestui sistem, puteti obtine o fixare puternica si o suprafata plana si uniforma pentru placile ceramice. Categoria Prelucrare Imbinari Margini.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Placi Xxl:
Vibrator Placi Ceramice
Vibrator Placi Ceramice

Acest vibrator este proiectat cu o nivela cu bula si o lumina de lucru, astfel incat sa puteti asigura o pozitionare perfecta si uniforma a placilor ceramice. De asemenea, ajuta la distribuirea uniforma.
Sistem Compact Transport Placi
Sistem Compact Transport Placi

Caruciorul este echipat cu sase roti, dintre care patru sunt pivotante. Acest lucru asigura o manevrabilitate maxima si flexibilitate in timpul transportului. Rotile pivotante permit caruciorului sa se.
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistemul de fixare si ajustare cu 2 ventuze cu vacuum este un dispozitiv performant si versatil, care permite reglarea precisa a spatiului dintre placile ceramice, asigurand astfel un rezultat perfect.
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta
Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta

Aceasta masina este recomandata in special pentru lucrarile de instalare a placilor de portelan, in special pentru formatele mari de 300 cm x 100 cm. De asemenea, poate fi folosita pentru fixarea placilor.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Setul de livrare include un maner lateral, o unitate wireless, un tub de vaselina, un limitator de adancime, un material textil de curatat si doua acumulatori Li-ion cu indicator de 18 V si 5,0 Ah. De..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Reductorul si aparatoarea sunt turnate sub presiune din aliaj de aluminiu, ceea ce face ca fierastraul sa fie robust si durabil in timp. Datele tehnice ale fierastraului sunt urmatoarele: putere absorbita..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Unul dintre avantajele acestui compresor este rezervorul sau mare de 200 de litri, care asigura rezerve mari de aer. Acest lucru este deosebit de util in activitatile care necesita o utilizare continua..
Aparat Sudura Invertor
Aparat Sudura Invertor

Aparatul de sudura vine cu numeroase functii de suport electronic, care se activeaza automat in timpul sudarii, pentru a facilita si accelera procesul de lucru. Ajustarea continua a amperajului, functia..
Ciocan Rotopercutor
Ciocan Rotopercutor

Ciocanul rotopercutor are doua functii de operare: rotatie cu percutie si daltuire. Acest lucru il face extrem de versatil in diferite aplicatii si o alegere excelenta pentru profesionisti...

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.