Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Masina Vibrat Nivelat Placi Gresie Faianta, un produs Rubi. Este o masina de vibrat si nivelat placi de gresie si faianta prin generarea de vibratii. Aceasta functioneaza la o tensiune de 230 V si o frecventa de 50 Hz, cu o viteza de rotatie de 2940 rpm.

Unul dintre principalele beneficii ale utilizarii este capacitatea sa de a evita formarea de bule de aer intre adeziv si partea din spate a placii ceramice. Acest aspect este deosebit de important in instalarea placilor ceramice, deoarece asigura o aderenta ideala intre adeziv si placa.

Aceasta masina este recomandata in special pentru lucrarile de instalare a placilor de portelan, in special pentru formatele mari de 300 cm x 100 cm. De asemenea, poate fi folosita pentru fixarea placilor de decuplare sau hidroizolatie in mod corect.

Are o greutate redusa de doar 4,8 kg, ceea ce o face usor de manevrat chiar si pe suporturi verticale si in lucrul la inaltime. Partea de jos a masinii, care intra in contact cu placile ceramice, nu lasa urme si este usor de inlocuit. Aceasta masina ofera profesionistilor specializati o gama completa de scule specializate in taierea, manipularea si instalarea placilor de portelan. Categoria Vibrarea Placilor.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Scule Placi Xxl:
Vibrator Placi Ceramice
Vibrator Placi Ceramice

Acest vibrator are un acumulator Li-Ion de 16.8V, care ofera o putere si autonomie excelenta. Poate atinge o viteza de rotatie de pana la 10000 RPM, permitand o lucrare rapida si eficienta. Capacitatea.
Sistem Compact Transport Placi
Sistem Compact Transport Placi

Sistemul pentru transportul placilor de dimensiuni mari este un carucior compact si usor de utilizat. Este conceput pentru a facilita manipularea si transportul placilor intr-un mod eficient si sigur..
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Placi Ceramice

Sistemul este ideal pentru placile mari de portelan sau piatra si sticla. Caracteristicile sale il fac potrivit pentru a lucra cu placi de dimensiuni mari, care pot fi greu de manevrat si de fixat in mod.
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice
Sistem Fixare Ajustare Ventuze Detasabile Placi Ceramice

Sistemul este format din doua ventuze cu vacuum cu un diametru de 150 mm. Aceste ventuze sunt detasabile, astfel ca pot fi utilizate si individual in functie de nevoile utilizatorului. Fiecare ventuza.
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion
Ciocan Rotopercutor Acumulatori Li Ion

Nivelul presiunii acustice este de 91 dB(A), in timp ce nivelul puterii sonore este de 102 dB(A). Nivelul de vibratii este de 5.0 m/s2, ceea ce asigura un confort ridicat in timpul utilizarii. De asemenea,..
Fierastrau Circular Mana Zidarie
Fierastrau Circular Mana Zidarie

Setul de livrare include un bolt, o cheie, trei distantiere si o valiza de transport. Aceste accesorii completeaza utilajul si faciliteaza utilizarea si transportul acestuia...
Masina Debitat Zidarie
Masina Debitat Zidarie

Masina de debitat zidarie este o masina de taiat profesionala cu o putere absorbita de 2.400 W. Este echipata cu un disc de taiere cu un diametru de 305 mm si o adancime de taiere de 100 mm. Aceasta dispune..
Stemuitor Lant
Stemuitor Lant

Stemuitorul cu lant este o unealta puternica si precisa, care asigura o pornire lenta si protejeaza masina si reteaua electrica. Cu functii si caracteristici aditionale, cum ar fi reglarea confortabila..
Compresor Stationar Piston Dublu
Compresor Stationar Piston Dublu

Compresorul stationar cu piston dublu are dimensiuni compacte si este realizat din materiale dure si rezistente, astfel incat sa ofere o fiabilitate operationala indelungata. Acest compresor este ideal..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.