Motor Vibrator Benzina

-Taiere Discuri Diamantate--Accesorii Masini Frezat--Accesorii Masini Prelucrat Pardoseli--Masini Taiat Gresie Faianta--Prelucrare Imbinari Margini--Slefuire Polizare--Telemetre Laser--Vibrare Nivelare Placilor--Amestecatoare Malaxoare Adezivi--Masini Speciale Taiere-
-Raimondi--Rubi--Technoflex--Bihui--Mondial--Nilfisk--Larius--Ghines-

Motor Vibrator Benzina, un produs Technoflex. Motorul vibrator este echipat cu un benzina Honda, avand o putere de 5,5 CP. Este un motor asamblat in Spania si este compatibil cu transmisiile RABBIT. Acest motor este ideal pentru cei care au nevoie de portabilitate maxima, deoarece este usor de transportat si usor de montat si demontat.

Carcasa motorului Honda este protejata de un sasiu din fier tubular, oferindu-i o protectie suplimentara impotriva daunelor. Vibratorul de beton Rabbit este un sistem agil si comfortabil pentru vibrarea betonului. Acesta este proiectat pentru a fi usor de utilizat si eficient, asigurand o vibrare uniforma si consistenta a betonului.

Motorul Honda are o putere de 5,5 CP si o viteza de 12.000 rpm, oferind astfel o putere si performanta optime. Producatorul Technoflex este renumit in industria vibratoarelor interne, fiind primul care a lansat pe piata vibratoare electrice portabile in 1992 cu modelul RABBIT.

Generatia noua a vibratoarelor este in continuare puternica si eficienta, iar designul lor este mai ergonomica si compacta. De asemenea, transmisiile flexibile complete sunt disponibile la vanzare in diferite lungimi si diametre, permitand utilizatorilor sa aleaga cea mai potrivita configuratie pentru proiectele lor specifice. Categoria Vibratoare Beton.
Pentru preturi avantajoase vezi Vibratoare Beton Ieftine.

Promotii mobila--Pat--Masa--Fotoliu--Canapea--Scaun--Coltar--Comoda--Dulap--Biblioteca--Vitrina Mobilier: Dormitor--Baie--Dormitor--Bucatarie--Copii--Living--Birou--Gradina Rustic--Vintage
Mobila, decoratiuni interioare, si scule profesionale pentru casa si gradina.

Alte produse din categoria Vibrare Beton:
Motor Vibrator Beton
Motor Vibrator Beton

Vibratorul intern este un echipament puternic si fiabil, fabricat in Spania. Este parte din gama profesionala a vibratoarelor interne, fiind ideal pentru lucrari medii si mari de vibrare a betonului..
Vibrator Extern Trifazic
Vibrator Extern Trifazic

Cu o forta centrifuga de 125 FC kg, vibratorul este capabil sa genereze o forta intensa de vibrare, asigurand o distributie uniforma a materialelor in timpul proceselor de compactare sau mixare. Aceasta.
Convertizor Electric Frecventa Monofazic
Convertizor Electric Frecventa Monofazic

Cu toate acestea, desi este sigur, convertizorul este si foarte fiabil, fiind conceput si construit cu tehnologii de inalta calitate. In plus, acesta are o greutate redusa in comparatie cu alte tipuri.
Motor Vibratoare Pendulare
Motor Vibratoare Pendulare

Racirea motorului se realizeaza cu aer, asigurand astfel o functionare eficienta si protejandu-l de supraincalzire. Motorul pentru vibratoare pendulare este disponibil in doua variante de tensiune: monofazica.
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic
Convertizor Inalta Frecventa Trifazic

Convertizorul de inalta frecventa din gama de vibratoare interne este un dispozitiv eficient si usor de utilizat. Este echipat cu magneti permanenti, ceea ce inseamna ca nu necesita intretinere si asigura.
Mai Compactor Benzina
Mai Compactor Benzina

Compactorul are un motor in 4 timpi care dezvolta o putere maxima de 4.4 Cp. Aceasta putere il face ideal pentru compactarea unor zone mici, cum ar fi terase, cai de acces, pasarele si altele...
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate
Fierastrau Circular Masa Glisare Taieri Inclinate

Motorul fara perii este un alt aspect important al acestui fierastrau. Acesta ofera o productivitate si un randament ridicat, asigurand o putere constanta in timpul utilizarii. Cu ajutorul functiei ADT..
Masina Debitat Tije Filetante
Masina Debitat Tije Filetante

Una dintre caracteristicile importante ale acestei masini este mecanismul automat de oprire a lamelor, care permite operatorului sa reia rapid operatiunea dupa fiecare taiere. Acest lucru ajuta la economisirea..
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori
Foarfeca Electrica Taiat Tabla Ondulata Acumulatori

Un alt avantaj al acestei foarfece este posibilitatea de a taia din interiorul materialului printr-o gaura de dimensiunea matritei. Acest lucru este util atunci cand doriti sa faceti o taietura in mijlocul..
Ciocan Demolator
Ciocan Demolator

Ciocanul demolator este compatibil cu burghie si dalti de tip SDS-MAX, asigurand o utilizare versatila si eficienta. Functia Soft Start este, de asemenea, inclusa, oferind un pornire lenta a motorului,..

Copyright 2023 - Plus.ro, partener Criano. Toate drepturile rezervate.
Cumparand prin linkurile de mai sus, primim un comision pentru serviciul de promovare. Cumparatorul nu este taxat cu nimic in plus. Multumim pentru sustinere!
In conformitate cu Regulamentul Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR), utilizand acest site va dati acordul pentru utilizarea fisierelor de tip cookie in urmatoarele scopuri: functionarea corecta a platformei Plus.ro.